Payitaht Abdülhamid dizisi 63.bölümde Abdülhamid zor bir karar vermek zorunda!

ES Film'in sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Payitaht Abdülhamid dizisinde zor anlar yaşanacak. Abdülhamid'in, oğlu ve halifesini mi yoksa devleti mi seçeceği merak konusu. İşte detaylar..

Merve Mutlu
28 Kasım 2018 - 09:21
Yeni Bölüm

ES Film yapımcılığında hazırlanan ve TRT ekranlarında yayınlanan, Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dönem dizisi “Payitaht Abdülhamid”, izleyenleri merak içinde bırakacak bir bölümle geliyor. Başrollerinde Bülent İnal, Can SipahiÖzlem Conker, Başak Daşman ve Bahadır Yenişehirlioğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide heyecanlı anlar yaşanacak.

İlgiyle izlenen “Payitaht Abdülhamid” dizisinin yeni bölümünde, Padişah Abdülhamid zor bir karar vermek zorundadır. Bir yandan evladı ile hafiyesi, diğer yanda da devleti ile karşı karşıya kalır.

 18-11/28/sultan-abdulhamid-han-bulent-inal-2.jpg

 Padişah Abdülhamid'in zor anları

Padişah Abdülhamid büyük bir ikileme düşer. Bir yanda evladı ve en iyi hafiyesi diğer yanda da devleti vardır. Vembery şehzadeyi kurtarmak için harekete geçerken kendisini bekleyen ölümcül tehlikenin farkında değildir. Halil Halid ise kendisine atılan iftirayı temizlemek için Abdülhamid’den bağımsız hareket edecektir.

Fuat işi şansa bırakmayıp tuzak kurarken, Bidar da Şivenaz'ın gerçek yüzünü ortaya çıkartmak için oyun hazırlar. Abdülkadir ise Şivenaz'ın aradığı fırsatı Şivenaz'ın ayağına getirmiştir. Yaptığı tertip Abdülkadir ve Naime’yi kahreder

Bidar’ın oyunu Şivenaz’ın gerçek yüzünü ortaya çıkaracak mı? Sarayın koridorlarında dolaşan zehir, kimin hayatına kast edecek? Halil Halid ve adamları kendilerine kurulan tuzağa düşecek mi? Abdülhamid devleti için Mehmet Selim ve Halil Halid’i feda edecek mi

Payitaht Abdülhamid, merakla beklenen 63. bölümüyle 31 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’de TRT 1 de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin