Acun Ilıcalı ve yeni sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya yine yakalandı!

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı yeni sevgilisi ile yakalandı.

Merve Mutlu
03 Şubat 2020 - 16:01
Magazin

Geçtiğimiz yıl 3. eşi Şeyma Subaşı ile aniden boşanmasıyla gündeme oturan başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, kendisinden 30 yaş küçük yeni sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile yine kameralara yakalandı. 

20-02/03/acun-ilicali.jpg

İlk evliliğini 19 yaşındayken Seda Başbuğ ile yapan ve 5 yıl sonra boşanan Ilıcalı daha sonra Zeynep Ilıcalı ile evlenmiş, Şeyma Subaşı ile tanıştıktan ve kızları olduktan bir süre sonra da bu evliliği bitirerek Subaşı ile nikah masasına oturmuştu. Uzun süren beraberliklerini kısa süren evlilikle birleştiren ikili kızları Melisa için iletişimi koparmadılar. Ayrılıklarının ardından Subaşı, Dj Guido ile beraberliğe başlamış Ilıcalı'nın adı da bazı isimlerle birlikte anılmaya başlasa da kanıt bulunamamıştı. 

20-02/03/ayca-ayca-cagla-altunkaya.png

Daha sonra Ayça Çağla Altunkaya ile ilişki yaşamaya başladığı iddia edilen Ilıcalı bu konu hakkında da sessizliğini koruyordu. Daha önce Yunanistan'ın Mikonos adasında birlikte görüntülenen ikili bu kez de Super Bowl’da görüntülendi. ünlü sunucu Martha Stewart’ın paylaşımında görülen ikili  Amerikan futbolu müsabakası izlerken görüntülendi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin