Baghdad Central ile Irak'ta nefes kesen bir gerilim! Baghdad Central dizisi konusu ve fragmanı

Stephen Butchard'ın roman uyarlaması Irak savaşı merkezli gerilim dizisi "Baghdad Central" 03 Şubat 2020'de başlıyor! Baghdad Central dizisinin konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

İngiliz televizyon kanalı Channel 4'un, hikayesi Saddam Hüseyin'in devrilmesinden kısa bir süre sonraki zaman diliminde geçen Irak savaşı merkezli suç-gerilim dizisi "Baghdad Central" 03 Şubat 2020 Pazartesi akşamı başlıyor.

BAGHDAD CENTRAL BU AKŞAM BAŞLIYOR!

Elliott Colla'nın 2014 senesinde yayımlanan aynı isimdeki romanından BAFTA ödüllü yazar Stephen Butchard'ın (The Last Kingdom, Good Cop, House of Saddam) kalemiyle ekranlara uyarlanan dizinin ilk sezonu her biri altmışar dakikadan oluşan 6 bölümden oluşuyor.

20-02/03/baghdad-central-foto1.jpg

BAGHDAD CENTRAL NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Baghdad Central'ın hikayesi kısaca şu şekilde:

Saddam Hüseyin'in devrilmesinin ardından eski polis müfettişi Muhsin el-Khafaji (Waleed Zuaiter) işini, evini ve karısını, neredeyse her şeyini kaybetmiştir. Bu zorlu günlerde kendisine ve hasta kızı Mrouj'a (July Namir) bakmaya çalışmaktadır. Ancak bir süredir görüşmediği büyük kızı Sawsan'ın (Leem Lubany) kayıp olduğunu öğrenince işler beklenmedik bir hal alır ve kızının izini bulmak için araştırmaya başlar. Kısa bir süre sonra kızı ve arkadaşları Sanaa (Nora El Koussour) ile Zahra'nın (Maisa Abd Elhadi) tehlikeli bir çifte yaşam sürdüğünü keşfeder.

Sezonun açılış bölümünün hikayesinde; sene 2003'tür ve Irak, ABD liderliğindeki koalisyon güçlerince işgal edilmiştir. Eski polis müfettişi Khafaji kayıp kızı için yürüttüğü araştırmaya yardımcı olması için iş birliği yapacağı tarafı seçmek durumundadır.

20-02/03/baghdad-central-foto2.jpg

BAGHDAD CENTRAL OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda Waleed Zuaiter'e (Omar, Altered Carbon) kızı Mrouj'u oynayan July Namir (Homeland), Frank Temple'a hayat veren Olivier ödüllü Bertie Carvel (Dr Foster), büyük kızı rolündeki Leem Lubany (Condor) ile birlikte Clara Khoury (Homeland), Neil Maskell (Peaky Blinders, Utopia), Altın Küre adaylığı bulunan Corey Stoll (House of Cards), Nora El Koussour (Layla M) ve Maisa Abd Elhadi (Tel Aviv on Fire, The State) gibi isimler eşlik ediyor.

Euston Films yapımcılığındaki Baghdad Central'in ilk sezon yönetmenleri Alice Troughton ve Ben A. Williams iken yürütücü yapımcı kadrosu ise Kate Harwood, Stephen Butchard ve Alice Troughton'dan oluşuyor.

"BAGHDAD CENTRAL" TANITIM KARELERİ

20-02/03/baghdad-central-foto3.jpg

20-02/03/baghdad-central-foto4.jpg

"Baghdad Central" (Channel 4) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin