Göksu Melek Ulucan Öğretmen dizisinin kadrosunda!

İlker Kaleli'nin başrolde olacağı Öğretmen dizisinin kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
04 Şubat 2020 - 10:05
Gündem

Mr. Hiiragi's Homeroom adlı diziden uyarlanacak olan yeni dizi Öğretmen'in hazırlıkları devam ediyor. İlker Kaleli'nin uzun bir aradan sonra ekranlara döneceği dizide birbirinden başarılı isimler bir araya gelecek. 

20-02/04/retmen-dizisi.jpg

En son Avlu dizisinde karşımıza çıkan ve büyük beğeni toplayan Ceren Moray ile son kez Kardeş Çocukları'nda izlediğiniz Afra Saraçoğlu'nun da kadrosunda olacağının netleştiği yeni dizinin cast çalışmaları sürüyor. 

Göksu Melek Ulucan Öğretmen dizisinin kadrosunda!

20-02/04/goksu-melek-ulucan.jpeg

Fatih Aksoy tarafından hazırlanan ve Fox ekranlarında yayınlanması planan yeni dizi için Efekan Can, Ezgi Gör, Elif Ceren Balıkçı,  Serkan Keskin, Serhat Kılıç ve Ramazan Demir de anlaşılan isimlerden olmuştu. Diziye katıldığı açıklanan yeni isim de Afili Aşk dizisinde Ayça karakterini canlandıran Göksu Melek Ulucan oldu. 

Göksu Melek Ulucan kimdir?

20-02/04/goksu-melek-ulucan-ogretmen-dizisinde-1580805342.png

1996 doğumlu olan Ulucan, Maltepe Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünde eğitim almıştır. Hilal Saral'dan kamera önü oyunculuk eğitimi alan oyuncu ilk kez Afili Aşk dizisinde Ayça karakteri ile kamera karşısına geçmiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin