Merakla beklenen Ay ve Güneş dizisinin kadrosuna 3 yeni oyuncu!

Yeni dizi Ay ve Güneş'in oyuncuları belli olmaya başladı.

Merve Mutlu
04 Şubat 2020 - 14:07
Gündem

ES Film tarafından hazırlanan ve oyuncu kadrosu ile hikayesi büyük merak uyandıran Ay ve Güneş dizisinin kadrosuna yeni isimler katıldı. 

20-02/04/tansel-ongel.png

TRT1'de yayınlanacak olan Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde Cevat Paşa karakterini canlandıracak olan Tansu Öngel'in kadroda yer alacağını daha önce sitemizde sizlerle paylaşmıştık. Kanal D ekranlarında yayınlanması planlanan ve Öngel'in Murat adlı ana karakterlerden birini canlandıracağı dizinin cast çalışmaları devam ediyor. 

Nur Erkul, Pelin Orhuner ve Goncagül Sunar Ay ve Güneş dizisinde!

20-02/04/ay-ve-gunes.jpg

En son Acil Servis dizisinde Zeynep karakterine hayat veren Nur Erkul; Alın Yazım dizisi ile kamera karşısında izlediğimiz Pelin Orhuner ve son olarak Benim Tatlı Yalanım dizisinde rol alan Goncagül Sunar, Ay ve Güneş dizisi ile anlaştı. Erkul dizide Sinem karakterine, Orhuner de Mihriban karakterine hayat verirken, Sunar da Günceli'yi canlandıracak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin