Aynen Aynen dizisinin Kerem Bürsin'li ilk fragmanı yayınlandı!

Aynen Aynen dizisi Kerem Bürsin ile yoluna devam ediyor.

Merve Mutlu
04 Şubat 2020 - 15:06
Gündem

Yayın hayatına Youtube'da başlayan ve blutv'nin sevilen dizileri arasına girmeyi başaran Aynen Aynen dizisi, Nilperi Şahinkaya ve Uraz Kaygılaroğlu ikilisini bir araya getirmişti. Kaygılaroğlu'nun Sefirin Kızı dizisindeki yoğunluğu nedeniyle ayrıldığı dizinin erkek başrolü Kerem Bürsin oldu. 

20-02/04/kerem.png

Bir kadın ve bir erkek oyuncudan oluşan sitcom tarzındaki Aynen Aynen dizisinin 3. sezonu izleyici ile buluşmak üzere. Komedi türündeki dijital dizinin başrolü olan Uraz Kaygılaroğlu'nun diziden ayrılması ile Kerem Bürsin'in dizideki yeni erkek başrol olması izleyenleri heyecanlandırdı. Bir taraf dizinin eski tadında olmayacağını söylerken bir taraf da Bürsin'i merakla bekliyor. 

Aynen Aynen 3. sezon 1. bölüm fragmanı yayınlandı!

20-02/04/nilperi-sahinkaya.png

Bürsin'in dahil olduğu dizinin yeni sezondan ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Depresyona giren Nil'in komik anlarını izleyeceğimiz bölümde, Bürsin'le de tanışmış olacağız. 

Aynen Aynen 3. sezon 1. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin