Serra Pirinç Mucize Doktor dizisine konuk olacak!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Mucize Doktor'a yeni konuk oyuncu geliyor.

Merve Mutlu
04 Şubat 2020 - 16:12
Yeni Bölüm

Başrolünde Taner Ölmez'in, Otistik Savant sendromlu asistan cerrah karajteri ile Ali Vefa'nın yer aldığı The Good Doctor uyarlaması olan Mucize Doktor dizisinin yeni bölümünde konuk oyuncu dahil olacak. 

20-02/04/mucize-doktor.jpg

Mucize Doktor dizisi ünlü oyuncuları kadrosunda konuk etmeye devam ediyor. Yasemin Özilhan'ı 2 bölüm bünyesine alarak büyük ses getiren dizi daha sonra Özge Özpirinççi, Ali Semi Sefil, Şerif Erol, Beren Gökyıldız ve Kemal Başar'ı konuk etmişti. Dizinin 21. yeni bölümünde ise yeni bir oyuncu konuk olacak. 

Serra Pirinç Mucize Doktor dizisine konuk olacak!

20-02/04/pirinc.png

Daha önce Bizim Hikaye ve Vuslat dizilerinde rol alan genç oyuncu Serra Pirinç, Mucize Doktor dizisine konuk olacak. Dizideki karakteri henüz açıklanmayan oyuncunun yer alacağı sahneler merakla bekleniyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin