Kadın İsmail (Toprak Can Adıgüzel) kimdir?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın final yaparken son bölümünde sürpriz bir konuk oyuncu ağırlıyor. Kadın dizisi İsmail kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler...

Merve Mutlu
04 Şubat 2020 - 20:02
Gündem

Başrolünde Özge Özpirinççi'nin yer aldığı ve yayınlandığı günden beri büyük bir ekran başarısına imza atan Kadın dizisinin final bölümünde yeni bir oyuncu dikkat çekecek. Kadın dizisinde İsmail karakterini canlandıracak olan sürpriz oyuncu hakkında merak edilen her şey bu haberde.. 

Kadın İsmail kimdir? 

20-02/03/kadin-1580714241.png

İsmail Şirin'in akıl hastanesindeki sevgilisidir. Şirin onu da kandırmıştır. 

Kadın dizisinde İsmail karakterini Toprak Can Adıgüzel canlandırmaktadır. 

Toprak Can Adıgüzel kimdir?

20-02/03/toprak.jpg

26 Ocak 1992 yılında İzmir’de doğan Adıgüzel lisede çeşitli tiyatro oyunlarında oynamaya ve müzikle ilgilenmeye başladı. 2012 yılında İstanbul’a taşınan oyuncu 2013 yılında İstanbul Aydın Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Drama ve Oyunculuk bölümüne girdi. 2017 yılında mezun oldu ve hemen sonrasında Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu’nda “Benim Adım Feuerbach” adlı tiyatro oyununda Selçuk Yöntem ile birlikte oynamaya başladı. 2019 yılında ise Toy İstanbul’da “Yak Bunu” adlı tiyatro oyununda yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin