Yasak Elma 68. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
05 Şubat 2020 - 10:09
Yeni Bölüm

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Talat Bulut ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı, Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın 68. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 

20-02/05/leyla.png

Fox'ta yayınlanan ve Pazartesi akşamlarının sevilen yapımları arasına girerek yerini sağlamlaştıran Yasak Elma dizisinin son bölümünde heyecan yine doruktaydı. Yeni başlayan Leyla ile Halit ilişkisi herkesten uzak yaşanmaya çalışılırken, Şahika'nın başlattığı bu ilişki herkeste şüphe yaratıyordu. Ender'i bile bir süre de olsa kandırmayı başaran Şahika ve Leyla ikilisinin oyunları bozulmaya yaklaşırken, Zerrin'in Yıldız'ı ihanete karşı uyarması ile her şey ortaya çıktı. Halit'i takip eden Yıldız, Leyla'ya açılan evde ikisini beraber gördü..

Yasak Elma 68. yeni bölümde neler olacak?

20-02/05/yildiz-argun.png

Dizinin yeni bölümü de yine çok heyecanlı olacak. Gerçekleri öğrenen Yıldız, Ender'le konuşacak ve Leyla'yı herkesin içinde rezil etmek üzere Halit'in ofisine giderek fiziksel şiddet uygulayacak. Halitcan'ı da alarak evden ayrılmak isteyen Yıldız'ı durdurmak isteyen Halit bir anda bütün çocuklarının kendisine sırtını dönmesiyle karşı karşıya kalacak. Yıldız da mahkemeye gidecek ve bu evliliği sonlandıracak.. 

Yasak Elma 68. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin