Kadın dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinççi'nin diziye veda mesajı...

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın geçtiğimiz akşam final yaptı.

Merve Mutlu
05 Şubat 2020 - 10:13
Gündem

Başrolünde Özge Özpirinççi'nin yer aldığı,Japon yapımı Woman dizisinden uyarlanan Kadın dizisi, geçtiğimiz akşam yayınlanan 81. bölümü ile ekranlara veda etti. 

20-02/05/finalde-neer-oldu.png

Hayatı boyunca birçok zorluk yaşayan ve hayata karşı tek başına mücadele eden iki çocuk annesi Bahar'ın yaşam hikayesini ekranlara taşıyan ve Fox ekranlarında yayınlanan Kadın dizisi 81. bölümü ile final yaparak ekran macerasını sonlandırdı. 

Özge Özpirinççi'den Kadın dizisine duygusal veda!

Dizinin başrol oyuncusu Özge Özpirinççi, dizinin final bölümünün yayınlanması ile birlikte diziye veda mesajı yayınladı. Sevilen oyuncu diziye böyle veda etti:

20-02/04/zge.png

Bazi hikayeler vardir sonunu bilmeden koyulursun yola. Butun risklerini, avantajlarini, getireceklerini, gotureceklerini, kazandiracaklarini, kaybettireceklerini, ogreteceklerini, degistireceklerini, zorluklarini ve butun bunlarin sana ne katacagini tahmin edersin ama cok daha fazlasini edinirsin yolun sonunda. Hayatta ne olursa olsun hep “iyi insan” olmaya calisan biriyim. Ve sen, yorgun ama guzel savasci Bahar, beni bu misyonumda bir adim daha ilerlettin. Cunku @handealtayli ruhuyla, kalemiyle her bolum dokturdu! Cunku @mervegirgin in eli hep ustumuzdeydi! Cunku @nadimguc ve @eceerdek her sorumu dinledi ve benimle her tartismaya kosulsuzca girdi! Cunku butun oyuncu arkadaslarim @kubrasuzgunofficial @ali_semi_sefil @canercindoruk @duman_feyyaz @serif_erol @gokceeyuboglu @seraykaya @aycaerturan @bennu_yldrmlar ve bu sezon hikayemize katilip bana son viraji almam icin guc veren @humeyra19 benim en guzel yoldaslarim oldu! Cunku 81 bolum boyunca sette her an rahat, sicak, tok, mutlu, iyi, huzurlu olmam icin ugrasan canım reji, kamera, set, kostum, isik, sac-makyaj, sanat ve produksiyon ekiplerim beni hep sevdi, saydi ve kolladi ve isimi kolaylastirdi! Cunku @denizbulutguner her bolumu ilk bolummus gibi kurguladi! Cunku @sznsumeli sete her geldiginde gozumun icine bakip kalbinin icinden “iyi misiniz?” diye sordu. Cunku @batukaya_ her set gunu (gercekten her set gunu) sabah ilk is yanima gelip bana sarildi optu ve gunun geri kalanini bitirme enerjisi verdi. Her birinize tek tek cok tesekkur ederim! Yayinda ve yapimda emegi gecen butun gizli savascilara cok tesekkur ederim! @medyapimresmi ye tesekkur ederim! @foxturkiye ye tesekkur ederim! Bu projenin hayata gecmesini mumkun kilan her tesadufe tesekkur ederim! 81 bolum boyunca bu zorlu yolculugumuza eslik eden siz degerli izleyicilerimize COK tesekkur ederim! Bir hikayenin, bir karakterin daha sonuna geldik. Beni buyuttugun icin @kadindizifox ve canim BAHAR sana COK tesekkur ederim!  Bu macera butun “gercek Bahar’lara” bir saygi durusu olsun! Sevgiyle kalin... #kadinaveda @feyyazduman

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin