Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'dan diziye duygusal veda..

Fox'un sevilen dizisi Kadın geçtiğimiz akşam final yaparak ekranlara veda etti.

Merve Mutlu
05 Şubat 2020 - 11:07
Gündem

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın geçtiğimiz akşam yayınlanan 81. bölümü ile ekranlara veda etti. Özge Özpirinççi, Feyyaz Duman, Şerif Erol, Caner Cindoruk gibi isimleri kadrosunda bir araya getiren dizide Şirin karakterini canlandıran Seray Kaya, finalin ardından duygusal bir metinle diziye veda etti. 

20-02/05/kadin-sirin.jpg

Dizide, Bahar'ın annesinin ikinci eşi Enver'den olan ve Bahar'dan ölümüne nefret ederek tüm hayatını onu mutsuz etmeye çalışarak geçiren ruh hastası Şirin karakterini canlandıran Seray Kaya, başarılı oyunculuk performansı ile kötü karakter canlandırarak en çok konuşulan dizi karakterlerinden biri olmayı başarmıştı. Kötülüklerini cinayete ve cinayete teşebbüse kadar ilerleten ve finalde de akıl hastanesine yatırılan Şirin karakterinin başarılı oyuncusu Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla diziye böyle veda etti:

20-02/05/seray.png

"Şirinim...

Herkes tarihe yazıldığından bahsediyor. Ne mutlu bize. Bu yolculukta hayalimi gerçekleştirdiğim gibi şahane insanlar da tanıdım. Bu işin bir parçası olan herkese ve tüm kalbimizle bir olduğumuzu hissettiğimiz seyircilerimize minnetle... İyi ki...

Hoşçakal Şirin

Hoşçakal Kadın"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin