Kadın dizisinin Ceyda'sı Gökçe Eyüboğlu'ndan diziye duygusal veda!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın geçtiğimiz akşam final yaparak ekranlara veda etti.

Merve Mutlu
05 Şubat 2020 - 11:18
Gündem

Başarılı oyuncu kadrosunda: Özge Özpirinççi, Seray Kaya, Şerif Erol, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Feyyaz Duman gibi isimleri bir araya getiren Kadın dizisinde Ceyda karakterini canlandıran Gökçe Eyüboğlu, geçtiğimiz akşam yayınlanan finalin ardından diziye veda mesajı paylaştı. 

20-02/05/kadin-ceyda.jpg

Dizide pavyon şarkıcısı olan ve hayatın bir türlü yüzüne gülmediği bir kadını canlandırırken, Bahar'ın hastaneye yatması ile hastanede tanıştığı Fazilet hanımın fiziksel engelli oğlu Raif'e bakıcılık yapması ile hayatı değişen ve aşık olduğu Raif ile dizinin final bölümünde evlenerek CeyRa fanlarını mutlu eden Ceyda karakterini canlandıran Gökçe Eyüboğlu, mutlu sonla biten dizinin ardından veda mesajı yayınladı. 

20-02/05/ceyda.png

Canım CEYDA Ben SENİ; yanlışını, doğrunu; kim olduğundan vazgeçmeyerek hayatını yoluna koyma çabanı çok sevdim. İnatla görmezden gelmeye çalıştığımız bir yerlerde gerçek olduğunu biliyor ve dile gelmek için beni seçtiğin için teşekkür ediyorumÇok şey öğrettin bana, yerin hep ayrı olacak benim için. Sevgili @medyapimresmi #fatihaksoy @sznsumeli @merveegirgin beni gördüğünüz için ;  @nadimguc @eceerdek tüm sorularıma sabırla katlandığınız ve yaratmak için bana alan tanıdığınız için; @handealtayli özelinde tüm senaryo ekibi; bana güvenip, oynamaya doyamadığım bu kadar güçlü bir karakter teslim ettiğiniz için teşekkür ediyorum Birini etiketlemeyi unuturum korkumdan kimseyi etiketleyemediğim sevgili oyuncu arkadaşlarım ve kamera arkasındaki HARİKA ekip(arslan ekip, kaplan ekip)Bütün iltifatlar az size
Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Her biriniz öyle özel ve kıymetlisiniz ki benim için... Ailem gibi oldunuz . Ve tabi ki CANIM SEYİRCİ; Ceyda’yı anlayan, anlamaya çalışan herkese teşekkür ederimBu yolda karşıma çıkan herkesi , yaşadığım herşeyi üzerinden yıllar geçse de daima minnet ve şükranla anıyor olacağım
Yeni hikayelerde görüşmek dileğiyle 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin