Acun Ilıcalı'dan depremzedelere 100 tır su ve 5 milyon TL'lik eşya desteği!

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Acun Ilıcalı'nın deprem bölgesine yaptığı yardımları paylaştı! Ilıcalı bu hareketiyle büyük bir alkış topladı... Acun Ilıcalı ne kadar bağış yaptı? Bağış yapan ünlüler kim? Haluk Levent kimdir? Acun Ilıcalı kimdir?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7'lik depremden etkilenen vatandaşlara bir yardım eli de kanal sahibi Acun Ilıcalı'dan geldi. Depremzedeler için büyük bir maddi destek sağlayan Ilıcalı, yardımsever kimliğini bir kez daha göstermiş oldu.

HALUK LEVENT AÇIKLADI!

AHBAP derneğinin başkanı şarkıcı Haluk Levent“Sevgili Acun Ilıcalı bölgeye 100 TIR su, gönderiyor yarından itibaren… Ayrıca 5 milyonluk eşya desteği ve satın alacağımız konteyner’ların içerisine eşya sözünü verdi. Teşekkürler…” sözleriyle Ilıcalı'ya teşekkürlerini iletti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin