Acun Medya'nın yılbaşı partisine ünlüler akın etti!

tv8 kanalı yılbaşı partisinde birçok ismi bir araya getirdi.


27 Aralık 2019 - 11:50
Magazin

Yapımcı Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ve Acun Medya, düzenlenen büyük yılbaşı organizasyonunda bir araya geldi. Çalışanların ve yöneticilerin bir araya geldiği partiye ünlüler de akın etti. 

Birçok programın yanı sıra şimdilerde ilk bölümü yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile de adından bahsettiren tv8 kanalı ve Acun Medya, yılbaşı etkinliğinde bir araya geldi. Büyük bir coşku ile geçen geceye:  Seda Sayan, Hadise, Murat Boz, Aleyna Tilki, Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol, Mustafa Ceceli, Selin İmer, Bensu Soral, Hakan Baş, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, İbrahim Kutluay, Emre Belözoğlu, Oğulcan Engin, Aslı-Metin Şen, Belçim Bilgin, Burak Kut, Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Mert – İdil Fırat, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Erdil Yaşaroğlu, Varol Yaşaroğlu, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seray Sever, Cansu Canan Özgen, Cengiz Semercioğlu, Eylem İpek Şafak, Murat Özarı, Gülşah Saraçoğlu, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez, Banu Noyan, Nur Tuğba Namlı, Gani Müjde, Ivana Sert, Tarık Mengüç, Bestemsu Özdemir ve Esra Eron da katıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin