Adı Efsane 4. bölümde Tarık ve takım için son şans

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni dizi Adı Efsane dün akşam yayınlanan 4. bölümünde Tarık ve takım hayatlarının en önemli maçına çıkıyor.

Sibel Karagöl
19 Şubat 2017 - 23:43
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni dizi Adı Efsane dün akşam yayınlanan 4. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi.

17-02/19/takim.jpg

 

Tarık'ın Karanlık Yüzü

Melis ile barışma fırsatını yakalayan ancak bıçaklanması nedeniyle yemeğe gidemeyen Tarık, tek destekçisi olan küçük kızı Zeynep’ten de beklemediği sözleri duyunca tamamen yıkılır. Küçük Zeynep'in Tarık'ı suçlaması üzerine Tarık karakterini canlandıran Erdal Beşikçioğlu inanılmaz performansıyla ekran başındakileri göz yaşlarına boğdu. Kızlarını tamamen kaybettiğine inanan Tarık tüm gemileri yakar ve depresyona girer. Önce Hakan ve basketbol takımına akşama kadar çok ağır antrenman yaptırır sonra Hakan'la kavga ederek öğrencisine al kaldırır. Bu da yetmezmiş gibi olayı gören Bahar öğretmenin sözleri üzerine salondaki tüm camları indirir. Bahar öğretmen ise Tarık'ın karanlık yüzünü görmesiyle şok olur.

17-02/19/karanlik.jpg

Takımın İlk Maçı

Takımın talihsiz olaylar ile hem takımdan atılması hem de koçsuz kalmasının ardından, Hakan ve arkadaşları son umutları için Tarık'ın evinde giderler ve hem duygusal hemde kendilerine has uslüplarıyla Tarık'ı hayata dönmek için ikna etmeye çalışırlar ve başarılı olur. Okul müdürüne şampiyon olmaları karşılığında Tarık sözleşme, öğrenciler ise okuldan atılmamayı talep ederler. Ve nefes kesici maç maşlar. İlk yarıda açık ara fark yiyen takım, ikinci yarıya bomba gibi çıkar ve maçın son saniyesinde skor 76-77 iken, Hakan her şeyi belirleyecek atışını yapar. İlk maçını kazanabilecek mi? Yoksa tüm umutlar en başından tükenecek mi?

17-02/19/bahar-1487536742.jpg

Adı Efsane dizisinin 4. bölümünde Tarık'ın baba kız balosunu öğrenen Hakan Melis'le konuşmak için yanına gider. Olayın Tarık'ın suçu olmadığını söylese de Melis, tek sorumlunun babası olduğunu ve babasını affetmeyeceğini kesin bir dille ifade eder.

Bahar öğretmen Tarık'ın öğrencilerine ve çevresine karşı şiddet eğilimli davranışlarından dolayı, okuldan uzaklaştırılması için başvuruda bulunuyor. Tarık okuldan atılacak mı?

Bu sorular ve daha fazlası Adı Efsane'nin 5. bölümünde 25 Şubat cumartesi akşamı belli olacak.

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin