Adı Efsane 5. bölüm fragmanında Tarık'ın başı belada

Cumartesi akşamları ilgiyle takip edilen Adı Efsane dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Tarık hayatını düzene sokabilecek mi?

Sibel Karagöl
23 Şubat 2017 - 01:40
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Adı Efsane 5. bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölümden beri ilgiyle takip edilen, Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde oynadığı dizi Adı Efsane 5. bölümünde Tarık okuldan kovulacak mı?

Adı Efsane'nin yayınlanan son 4. bölümünde Hakan ve basketbol takımına akşama kadar çok ağır antrenman yaptırır sonra Hakan'la kavga ederek öğrencisine al kaldırır. Bu da yetmezmiş gibi olayı gören Bahar öğretmenin sözleri üzerine salondaki tüm camları indirir.

17-02/23/bahar-1487800350.jpg

Adı Efsane 5. bölüm fragmanında Bahar öğretmen ise Tarık'ın karanlık yüzünü görmesiyle, Tarık'ın şiddete meyilli olduğunu ve öğretmenlik yapamayacağı konusunda şikayette bulunur.

Tarık'ın okuldan atılması sadece bir babanın  hayatını değil aynı zamanda Hakan ve arkadaşlarının hayallerini de mahvedecektir. Bahar öğretmeni karşısına alan Bahar öğretmen şikayetini geri çekecek mi?

17-02/23/takim.jpg

Hakan ile Melis Baba Acıları

Hakan ile Melis tekrar bir araya gelir. Babasına kızgınlığını açıklayan Melis, Hakan’dan hiç beklemediği bir tepki alır. Öz babası taraından çocukken bıçaklanan Hakan, vücudundaki yara izlerini Melis’e gösterir ve “Keşke benim babam da bizi sevseydi ve tek suçu sözünü tutmamak olsaydı” diyerek Melis'e şımarıklık yaptığını söyler.

Bu soruların cevabı ve heyecan dolu sahnelerle Adı Efsane 25 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 5. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin