Adı Efsane dizisinde sürpriz değişiklik!

Erdal Beşikçioğlu'nun ayrılık iddiaları ile çalkalanan dizide köklü değişiklikler olacak.

Berfu Özlen
18 Mayıs 2017 - 16:55
Gündem

Kanal D'nin iddialı bir şekilde yayına başlayan ancak aradığını bulamayan dizisi Adı Efsane, son zamanlarda başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'nun diziden ayrılacağı haberleri ile anılıyordu. 

Dizinin akıbeti ve oyuncu kadrosundaki değişiklikler belli oldu!

D Productions'un yapımcılığını üstlendiği ve kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer gibi ünlü isimlerin rol aldığı dizide 4 bölüm sonra beklenen ayrılık gerçekleşecek. Erdal Beşikçioğlu diziye yayınlanacak 20. bölüm ile veda edecek.

Beşikçioğlu'nun ayrılığı ile dizinin de sona ermesi bekleniyordu, ancak dizi yaz dönemi boyunca "gençlik dizisi" olarak devam edecek. Adı Efsane'nin Tarık'sız nasıl devam edeceği merak konusu olurken, ikinci sezon için yenilenip yenilenmeyeceği henüz bilinmiyor.

Gelecek bölümde neler yaşanacak?

Tarık, kendisine benzettiği için Hakan'ın, Melis ile olan ilişkisine karşı çıkar. Melis ise bu durumu düzeltmek için babası ile konuşmaya karar verir. Tarık ve Hakan'ın konuşarak anlaşması gerektiğini düşünen Melis, Tarık'ın Hakan'dan özür dilemesini ister. Bu sözler ile şaşkına dönen Tarık, kızının bu isteği karşısında ne yapacağını bilemez. 

Adı Efsane'nin konusu

Basketbol hayatında kariyerinin en güzel günlerini yaşarken ağır bir kaza geçiren efsane basketbolcu Tarık kaza sonrasında sakatlığı yüzünden basketbola devam edemez. Daha sonra her şeyi birer birer kaybeden Tarık son olarak da çocuklarının velayetini de eski karısına vermek durumda kalır. Hayatta bir emeli kalmayan Tarık'ın tek çıkış yolu kızlarını geri kazanmak olacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin