Adı Efsane tatile girdi!

Bu sezon yayın hayatına başlayan dizi Adı Efsane, sezon finalini yaptı. Dizi yaz sezonunda devam edecek.

Berfu Özlen
12 Haziran 2017 - 10:17
Gündem

Kanal D ekranlarında, bu sezon yayınlanmaya başlanan dizi Adı Efsane, yaz tatiline girdi.

20. bölümü ile sezon finali yapan dizi, fazla bekletmeyip Temmuz ayında tekrar ekranlarda olacak.

Finalde neler oldu?

Tarık'ın ölümün kıyısından döndüğü sahneler, seyircileri ekranlara kilitledi. Final sahnesinde ise, nefesler tutuldu. Tarık, hayati tehlikesini, Bahar'ın bağışladığı kan ile atlattı. Hakan ise, arkadaşlarını göz altından kurtararak son anda maça yetiştirdi. Zar zor maça çıkan ekip, şampiyon olarak kutlama yaptı. Ancak bölümün son sahnesi izleyicileri şok etmeye yetti. Beklenmedik bir şekilde, Tarık, kızlarını da alarak Antalya'ya doğdu yola çıktı!

Dizinin konusu

One Tree Hill isimli Amerikan yapımı dizinin Türkiye uyarlaması olan ve yapımcılığını D Yapım'ın üstlendiği dizi, geçirdiği ağır bir kaza nedeniyle, basketbol kariyerini bırakmak zorunda kalan Tarık'ın, eşini ve kızlarını kaybetmesini konu alıyor. Tarık, bir yandan genç bir basket takımını çalıştırırken, öte yandan ailesini geri kazanmaya çalışacaktır. Adı Efsane ağırlıklı olarak Fatih semti sınırları içerisindeki Sultan Ahmet Teknik Meslek Lisesi'nde çekiliyor.

Dizinin kadrosu

Devrim Yalçın'ın yönettiği ve Tunus Taşçı ile Nazlı Sunlu'nun senaryosunu kaleme aldığı dizinin kadrosunda, Erdal Beşikçioğlu, Buğra Özmüldür, Gökçe Bahadır, Rojda Demirer, Reha Özcan, Güneş Hayat, Bülent Düzgünoğlu, Almila Ada, Leya Kırşan, Kaan Sevi, Özgü Kaya, Burak Aybastı, Cem Yiğit Üzümoğlu, Baran Bölükbaşı, Kıvanç Ertüm ve Hakan Ummak var.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin