Adı taciz iddialarına karışan Efecan Şenolsun, yeni dizisi Çarpışma'dan atıldı!

Geçtiğimiz günlerde Yaşamayanlar dizisindeki taciz iddiaları nedeniyle gündeme gelen Efecan Şenolsun, yeni dizisi Çarpışma dizisinin kadrosundan çıkarıldı.

Merve Mutlu
14 Kasım 2018 - 16:35
Magazin

Geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi bir haber düştü. Habere göre Yaşamayanlar dizisinde rol alan oyuncu Elit İşçan, yine aynı dizide rol alan Efecan Şenolsun'un fiziksel ve sözlü olarak tacizine uğramış ve ifadesinde Efecan Şenolsun'un sete alkollü geldiğini açıklamıştı. 

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ‘basit cinsel saldırı, cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından hakkında soruşturma başlattığı Şenolsun'u ve set çalışanlarını ifadeye çağırmıştı. Olayın ardından da Efecan Şenolsun sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla iddiaları reddetmiş ve asıl şiddete uğrayanın kendisi olduğunu iddia etmişti. 

18-11/14/efecan-senolsun.Jpeg

Geçtiğimiz günlerde yaprığımız haberde, Şenolsun'un verdiği ifadenin ardından Çarpışma dizisinin setinde repo verildiğini ve bu sırada çekim programı değiştiğini söylemiştik. Yeni yapılan programda da Şenolsun'un sahnelerinin olmaması kafaları karıştırmıştı. Genç oyuncunun ifadesinde cinsel taciz iddiasını reddettiği ancak sette alkollü olduğunu kabul ettiği konuşulurken, Çarpışma dizisinde yer alıp almayacağı henüz kesinleşmemişti. 

Dizinin yapımcısı Ay Yapım, Çarpışma dizisinde Yakup karakterini canlandıracak olan Efecan Şenolsun hakkında bir açıklama yaptı ve oyuncuyla yollarını ayırdıklarını belirtti.

18-11/14/ay-yapim-efecan.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin