Merakla beklenen Halka dizisinin kadrosuna Funda İlhan da katıldı!

TRT ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan ve merakla beklenen Halka dizisinin oyuncu kadrosu her geçen gün genişliyor. Halka dizisinin kadrosuna son katılan isim de oyuncu Funda İlhan oldu.

Merve Mutlu
14 Kasım 2018 - 15:41
Magazin

TRT'den birbiri ardına heyecan dolu diziler gelmeye devam ediyor. Es Film imzası taşıyacak olan yeni polisiye dizisi Halka'nın haberini geçtiğimiz günlerde duyurmuştuk. Henüz cast çalışmaları devam eden Halka dizisinin oyuncu kadrosuna bir isim daha katıldı. 

Adı sezon başında Pana Film'in Nöbet dizisi için de geçen Funda İlhan, 'Halka'nın kadrosuna dahil oldu.

18-11/14/funda-ilhan-kim.jpg

Halka dizisindeki Gülay karakterine Funda İlhan hayat verecek

18-11/14/funda-ilhan.jpg

Volkan Kocatürk'ün yöneteceği iddialı dizide Funda İlhan, usta tiyatrocu Burak Sergen'in hayat vereceği mafya babası İlhan Tepeli'nin eşi Gülay karakterini canlandıracak. Ömrünü ailesinin itibarına adayan ve Serkan Çayoğlu'nun oynayacağı Cihangir'e karşı da tutkulu bir anne görevini üstlenen Gülay, hikâyenin güçlü kadınları arasında yer alıyor.

Halka dizisi oyuncu kadrosu

15 Kasım'da İstanbul'da çekimleri başlayan Halka dizisinin oyuncu kadrosunda; Cihangir'i Serkan Çayoğlu, Kaan'ı Kaan Yıldırım, Hümeyra karakterini Nazan Kesal, mafya lideri İlhan Tepeli'yi Burak Sergen, İlhan Tepeli'nin eski tetikçi ve korumalarından olan mafya babası İskender'i Umut Karadağ, İlhan Tepeli'nin eşi Gülay'ı Funda İlhan, İskender'in Cihangir'e aşık olan kızı Müjde'yi Hande Erçel, büyük suç örgütünü açığa çıkarmak için and içen usta polis Cemal Sandıkçı'yı Ahmet Mümtaz Taylan, Cemal'in Kaan'la yakınlaşan yardımcısı, idealist polis Bahar'ı Hazal Subaşı, Cihangir'in bir dargın, bir barışık olduğu nişanlısı İrem'i Dilan Telkök, Cihangir'in bakıcısı Nurten'i Banu Fotocan, örgütün sözcülüğünü yapan ancak asıl işi oyunculuk olan Vekilharç'ı Şehsuvar Aktaş, Terzi karakterini ise Erdal Yıldız canlandıracak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin