Adile Naşit'in hayatı film oluyor!

Gani Müjde'nin, usta sanatçı Adile Naşit’in hayatını sinemaya aktaracağı bildirildi.

Berfin Sengil
24 Kasım 2023 - 13:45
Kültür Sanat

"Hababam Sınıfı", "Aile Şerefi", "Neşeli Günler", "Gülen Gözler"  gibi unutulmaz filmlerde yer alan usta sanatçı Adile Naşit'in hayatı film oluyor. "Adile" adlı filmin senaryosunun Gani Müjde imzası taşıyacağı ifade ediliyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Adile Naşit'in 25 ile 35 yaş aralığının ele alınacağı film için 57 yaşında hayatını kaybeden usta isme benzeyen ve oyunculuğu çok güçlü bir ismin arayışı sürüyor.

23-11/24/adile-nasit1.jpg

Gani Müjde filmde, Naşit'in oğlu ve ailesinin yanı sıra ünlü dostları ve anılarına da yer verecek. Müjde Ar, Ayşen Gruda, Kartal Tibet, Perran Kutman, Ertem Eğilmez, Gazanfer Özcan, Halit Akçatepe, Haldun Dormen, Gönül Ülkü, Münir Özkul, Yılmaz Gruda, Muhsin Ertuğrul, Erol Simavi, Muammer Karaca, Sadık Şendil ve Şevkiye May gibi isimlere benzeyen bir kadronun da oluşturulması planlanıyor.

"Adile" filminin çekimlerinin Ocak 2024'te başlaması planlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin