Adım Farah 23. Bölümde Farah ve annesi yıllar sonra yeniden kavuştu!

Fox'un başrollerinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in yer aldığı iddialı dizisi Adım Farah 23. bölümüyle ekrana geldi. Peki Adım Farah 23. bölümde neler yaşandı? Adım Farah 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Adım Farah 24. bölümde neler olacak? Adım Farah dizisinin konusu ne? Adım Farah dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Adım Farah dizisi nerede çekiliyor? Adım Farah izle! Adım Farah 23. bölüm izle! Engin Akyürek kimdir? Demet Özdemir kimdir? Adım Farah reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
03 Aralık 2023 - 09:15
Kültür Sanat

Yapımını O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği FOX’un çok sevilen dizisi Adım Farah 23. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

ADIM FARAH 23. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Farah ve Tahir, Kerimşah’ın yeniden ilik nakline ihtiyacı olduğunu Behnam’a inandırır. Ama sonrasında Farah ve Tahir için işler hiç de kolay olmayacaktır.

Mehmet üzerine atılan iftiradan sıyrılıp masumiyetini ispat etmek için kardeşi Tahir’le iş birliği yapar. Bu iş birliği sonrası Mehmet polisliğe geri döner fakat emniyette iki kardeşi kötü bir sürpriz beklemektedir.

Farah ise annesini kurtarmak üzereyken Behnam’dan beklenmedik bir hareketle karşı karşıya kalır.

Adım Farah 24. Bölümüyle 9 Aralık Cumartesi saat 20.00’de Fox’ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin