Adım Farah artık Cumartesi günleri ekranda! Peki Çarşamba günü hangi dizi yayınlanacak?

Fox'un başrollerinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in yer aldığı iddialı dizisi Adım Farah 18. bölümünün yayınlanmasının ardından yayın gününde değişiklik yapıldı. Peki Adım Farah'ın neden yayın günü değişti? Adım Farah ne zaman ekrana gelecek? Adım Farah reyting kurbanı mı olacak? Adım Farah yerine hangi dizi yayınlanacak? Şahane Hayatım dizisi ne zaman başlıyor? Şahane Hayatım dizisi Çarşamba günleri mi yayınlanacak? Şahane Hayatım dizisinin konusu ne? Şahane Hayatım dizisinde kimler rol alıyor? Şahane Hayatım dizisi uyarlama mı?

Volkan Usta
27 Ekim 2023 - 11:31
Kültür Sanat

Yapımını O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği FOX’un çok sevilen ve çarşamba günleri izleyiciyle buluşan Adım Farah geçtiğimiz Çarşamba 18. bölümüyle ekrana geldi. Peki Adım Farah dizisinin yeni bölümü ne zaman? Dizi gün mü değiştirdi? Adım Farah yerine hangi dizi ekrana gelecek? İşte detaylar!

İLGİLİ İÇERİK

23-10/17/adim-farah_18-2-1697548417.jpg

Başrollerinde Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in yer aldığı Adım Farah son bölümlerde reytinglerde istenen başarıyı yakalayamadı. Yurt dışı satışları çok iyi giden dizi için farklı bir formül arayışına gidildi. Sevilen dizi için flaş bir karar verildi. Adım Farah 4 Kasım itibarıyla artık Cumartesi günleri ekrana gelecek. Böylelikle dizinin ekran ömrünün uzayacağı tahmin ediliyor.

23-10/12/sahane-hayatim-9.jpg

Bir diğer soru ise elbette Adım Farah dizisi yerine Fox ekranlarında hangi yapımın yayınlanıp yayınlanmayacağı oldu. Fox ekranlarının Ay Yapım imzalı yeni dizisi Şahane Hayatım yayın hayatına Çarşamba günü başlayacak gibi gözüküyor. Çağrı Bayrak’ın yönettiği dizinin bir aksilik olmazsa 1 Kasım Çarşamba günü seyirciyle buluşacağı konuşuluyor.

23-10/12/sahane-hayatim-8.jpg

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizi şimdiden merakla bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin