Adım Farah dizisi bu hafta sete çıkıyor!

Demet Özdemir ve Engin Akyürek'in başrolünde oynadığı 'Adım Farah' dizisinin çekimleri bu hafta başlıyor. Peki Adım Farah dizisinin konusu ne? Adım Farah oyuncuları kimler? Adım Farah dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Adım Farah dizisi fragmanı yayınlandı mı? Adım Farah dizisi nerede çekiliyor? Adım Farah dizisi uyarlama mı? Demet Özdemir kim? Engin

2023 yılında Fox Tv'de ekranlara gelecek 'Adım Farah' dizisinin çekimleri bu hafta başlıyor. İşte detaylar!

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği  'Adım Farah' dizisine son olarak Lale Başar ile Ali Sürmeli dahil olmuştı. 

Adım Farah dizisinin konusu ne?

Recai Karagöz’ün yönetmen koltuğuna oturduğu dizi, oğlunun tedavisi için geldiği bir ülkede haksızlıklarla karşılaşan 'Farah' isimli bir doktor kadının hayatını ele alıyor... Bir anne olarak başına gelenler karşısındaki hayata tutunma çabası ve mafya ile verdiği mücadele anlatılacak.

Adım Farah dizisi uyarlama mı?

'Adım Farah' dizisi, iki sezonlu Amerikan yapım olan The Cleaning Lady adlı diziden uyarlandı...

Adım Farah 1. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Adım Farah 1. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Dizinin henüz resmi fragmanı yayınlanmamakla beraber yayın tarihi de merak konusu...

Adım Farah dizisinin oyuncuları kimler?

Dizide Demet Özdemir İran asıllı göçmen bir temizlikçi olan Farah’ı, Engin Akyürek mafya adına çalışan Tahir’i, Fırat Tanış komiser Mehmet’i, aynı zamanda Mehmet’in kardeşi olan Derya Pınar Ak, Farah’ın oğlu Kerimşah’ın arkadaşı “Gönül”ü, Ali Sürmeli Mehmet ve Gönül’ün babası “Süleyman”ı, Lale Başar “Mehmet ve Gönül’ün annesi “Perihan”ı, Mustafa Avkıran Tahir’in patronu “Ali Galip”i, Senan Kara Ali Galip’in eşi “Vera”yı, Oktay Çubuk Vera ve Ali Galip’in oğlu “Kaan”a hayat verecek. Ayrıca Alper Türedi, dizide Emniyet Müdürü Hamza rolüne hayat verecek.

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin