resim yok
14 Haziran 2012 - 00:00

 

İşte dizinin 65.Bölüm Özeti:
 
Emir ve Feriha’nın yollarını ayırmalarının üzerinden geçen üç yıl, aldıkları ağır yaralarla yaşamayı öğrenen gençlerin hayatında çok şeyi değiştirmiştir. Levent’le birlikte Amerika’ya giden Feriha, bambaşka bir kadın olarak Türkiye’ye dönerken Emir ise Ece ile nişan hazırlığı içindedir. Aradan geçen zaman herkesi değiştirmiş, dostlukları da düşmanlıkları da farklı yerlere taşımıştır. Türkiye’ye bir amaçla dönen Feriha, harekete geçmek için en uygun zamanı seçmiştir. Yıllar sonra karşı karşıya gelmek Emir ve Feriha’nın öfke ve hayalkırıklıklarıyla küllendirmeye çalıştıkları aşklarını yeniden alevlendirecek mi? Yoksa onları aşk kadar güçlü bir düşmanlığın eşiğine mi getirecek?
 
Adını Feriha Koydum yeni bölümü ile 15 Haziran Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin