Adını Sen Koy başrol oyuncuları Erkan Meriç ve Hazal Subaşı: Yolun sonuna geldik...

Erkan Meriç ve Hazal Subaşı Adını Sen Koy dizisinden ayrıldıklarına dair çıkan haberlerle ilgili açıklamalarda bulundular! İşte o açıklama!

Nurşah
17 Temmuz 2018 - 15:16
Magazin

Star Tv ekranlarının sevilen günlük dizisi Adını Sen Koy'da Zehra karakterini canlandıran Hazal Subaşı ile Ömer karakterine hayat veren Erkan Meriç gelecek sezon dizide yer almayacaklar... Dizinin sevilen başrol oyuncuları ayrılıkları ile ilgili sosyal medya hesaplarından çeşitli açıklamalarda bulundular...

18-07/17/adini-sen-koy-omer-zehra-neden-yok.jpg

"Adını Sen Koy yolculuğumuz üzülerek son bulmuştur."

Herkese merhaba. İki yıl boyunca içinde yer almaktan mutluluk duyduğumuz ve çok sahiplenerek yer aldığımız 'Adını Sen Koy' yolculuğumuz üzülerek son bulmuştur. 

Etik olarak bizlerin belli bir aşamada açıklama yapması uygun olmadığından şu an yaşadığınız üzüntü ve hayal kırıklığını anlıyor sizlerin de anlayışını bekliyoruz.

'Adını Sen Koy' bize çok şey kattı ve özel bir proje oldu.Bu süreçte birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz tüm oyuncu arkadaşlarımıza,teknik ekibe ve yapıma teşekkür ediyoruz. Desteğini bizlerden esirgemeyen, her zaman yanımızda olduklarını hissettiğimiz siz sevgili izleyicilerimize sonsuz teşekkürler. 

Sizlere veda etmiyoruz başka projelerde görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın. Saygı ve sevgilerimizle.

Erkan Meriç - Hazal Subaşı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin