Yaşamayanlar fragmanı yayınlandı! Merakla beklenen dizi ne zaman başlıyor?

Türkiye'nin merakla beklenen ilk vampir dizisi Yaşamayanlar fragmanı yayınlandı! Dizi ne zaman başlıyor?

Nurşah
17 Temmuz 2018 - 16:29
Gündem

Örneklerini daha önce Batı kaynaklı dizi ve filmlerden izlediğimiz vampir konulu yapımlarda sonunda Türkiye'nin de ismi geçecek! Merakla beklenen ilk vampir dizimiz Yaşamayanlar ne zaman başlıyor? Dizinin yeni fragmanı yayınlandı!

18-07/17/yasamayanlar-ne-zaman.jpg

Yaşamayanlar'ın yeni fragmanı büyük heyecan uyandırdı!

Elçin Sangu, Kerem Bursin ve Birkan Sokullu gibi sevilen ve yetenekli genç oyunculardan oluşan kadrosu ile büyük bir merak uyandıran dizinin yeni tanıtım fragmanı ise büyük bir heyecan uyandırdı. Mia isimli bir vampirin hikayesini konu edinen Yaşamayanlar dizisi çok yakında izleyicinin beğenisine sunulacak.

Blutv'nin özel yapımı olan merakla beklenen dizinin büyük bir aksilik olmazsa Eylül ayında başlayacağı, hatta başrol oyuncusu olan Elçin Sangu'nun Can Kırıkları dizisi ile anlaşamama sebebinin iki dizinin de aynı zaman diliminde başlaması olduğu söylentileri elimize ulaşan bilgiler arasında yer alıyor... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz!

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin