Ünlü isimler İntizar - Mustafa Ceceli ve Sinem Gedik olayı ile ilgili neler söyledi?

Son günlerin magazin gündeminde öne çıkan konular arasında yer alan İntizar - Murat Ceceli ve Sinem Gedik olayı ile ilgili ünlü isimler neler söylediler? Cem Adrian, Hazal Kaya, Tuğba Özerk...

Nurşah
17 Temmuz 2018 - 17:43
Magazin

Magazin dünyasına bomba gibi düşen Mustafa Ceceli - İntizar ve Sinem Gedik olayı ile ilgili ünlü isimler neler söylediler? Cem Adrian, Hazal Kaya, Tuğba Özerk ve diğer ünlü isimlerin konu ile ilgili olarak sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar haberimizde...

Hazal Kaya

18-07/17/hazal-kaya-intizar-1531837684.jpg

"İntizar'ın açıklamasını okuduğumdan beri içim daralıyor...konuyla ilgili yazılanları okudukça çığlık atasım geliyor!!Emin olun yalnız değilsiniz,çok seviliyorsunuz ve lütfen korkmayın..."

Cem Adrian

18-07/17/cem-adrian-intizar-1531837649.jpg

"İntizar “seni seviyoruz ve yanındayız” ve tüm iki yüzlülüklerin karşısındayız."

Tuğba Özerk

18-07/17/tugba-ozerk-intizar.jpg

"İnsanları hayat tercihlerinden dolayı aşağılamak rencide etmek bizim kitabımızda yazmaz,yazanlarla da işimiz olmaz...Her insanın bir rengi vardır ve renkler, zevkler, tercihler asla tartışılamaz."

Rojda Demirer

18-07/17/rojda-demirer-intizar-1531837719.jpg

"8sense izlesenize..belki şu farklılıklara olan bakış açınız biraz kırılır..zengin kız fakir oğlan hikayeleriyle yıl olmuş 2018 kafalar hala naftalin kokuyor ..utanıyorum şu çağda bu zihniyette olmamızdan yerimizde saymamızdan , dünya sizin kalıplarınızla sınırlı değil. #intizar"

Fırat Tanış

18-07/17/firat-tanis-intizar.jpg

"kime ne! #intizar"

Ayşe Özyılmazel

18-07/17/ayse-ozyilmazel-intizar-1531837841.jpg

"Bütün sektör ahlaktan geçilmiyor; kadınlara sarkan yapımcılar, şarkıcılarına asılan aranjörler, parayla cinsel ilişkiler, kimin eli kimin cebinde belli değil... siz kalkıp cinsel yönelimi yüzünden bir kadını yerle bir edin, kovun! Bir güne bir gün bir kadını korudunuz mu be! 

Çocuğunun annesini soktuğun durumdan utanacak mısın? Çocuğuna yarın ne diyeceksin! Ben ahlaklıyım, annen ahlaksız mı? Bunu vicdanına anlatabiliyorsan sorun yok! "

Mabel Matiz

18-07/17/mabel-matiz-intizar.jpg

"İntizar'ı rahat bırakın." 

Behzat Uygur

18-07/17/behzat-uygur.jpg

"Sanatçısını cinsel tercihini sebep göstererek kovan @pollproduction'ın hiç bir klip ve çalıştırmasını gerçekleştirmeyeceğimi, İntizar'ın ilk klibini de kendisine hediye edeceğimiz herkes bilsin!"

Murat Dalkılıç

18-07/17/murat-dalkilic-intizar.jpg

"Maalesef seninle aynı çatı altında olmaktan gurur duyamadım ve duyamayacağım..."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin