Seri katil Charles Manson'ın ailesine odaklanan Manson's Bloodline belgeselini tanıyalım!

Charles Manson'ın yaşamı ve ölümünün ardından bilinmeyenler ReelzChannel'ın Manson's Bloodline belgeseline konu oluyor.

ReelzChannel, İngiliz dağıtımcı DRG'nin finansmanını üstlendiği yeni belgesel serisi "Manson's Bloodline"ı duyurdu.

Geçtiğimiz yıl cezaevinde hayatını kaybeden dünyanın en meşhur seri katillerinden Charles Manson'ın ailesini merkezine alan seri dört bölümden oluşacak.

"MANSON'S BLOODLINE" KONUSU

Manson's Bloodline'ın işleyeceği konuyı detaylandıracak olursak;

18-07/17/charles-manson-belgeseli.jpg

Charles Manson cinayetlerinin 50. yıl dönümüne denk gelen projede Charles Manson'ın torunu Jason Freeman odak noktada yer alan isim olurken Freeman'ın kötü şöhretli büyük babasının cinayetler serisiyle nasıl baş ettiğinin hikayesi ortaya koyulacak.

Belgeselde konu edilecek bir diğer nokta Kasım 2017'de büyük babasının ölümünün ardından Jason'ın cenaze ve miras için verdiği mücadele. Charles Manson'ın mirasçısı olabilmek için tarafların verdiği hukuk mücadelesi uzun süre gündemin ilk sıralarında yer almıştı.

Manson ile Jason arasında daha önceden duyulmamış telefon görüşmelerinin detaylarına da yer verilecek belgeselde Charles Manson'ın cenaze töreninden özel görüntülerin kullanılacak olması da projeyi merak ettiren etkenlerden birisi olarak görülüyor.

18-07/17/jason-freeman.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Yaz sonuna kadar prodüksiyonu sürecek olan Manson's Bloodline'ın yapımcılığını My Entertainment (Breaking Borders) üstleniyor. Joe Townley, Zak Bagans, Richard Halliwell, Elin Thomas ve Adam Barth yürütücü yapımcı kadrosundaki isimler.

Amerika'da Reelz aracılığıyla izleyiciye ulaştırılacak serinin İskandinav ülkelerine yayını ise Viaplay tarafından gerçekleştirilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin