Adını Sen Koy dizisinin yıldızı Hazal Subaşı diziden neden ayrıldığını açıkladı!

Adını Sen Koy dizisinde başrolde yer alan Hazal Subaşı izleyiciler tarafından oldukça merak edilen ayrılık sebeplerini açıkladı!

Nurşah
22 Kasım 2018 - 09:29
Magazin

1996 doğumlu genç oyuncu günlük dizi olan Adını Sen Koy'da iki sezon boyunca yer almış ve kamera karşısındaki ilk deneyiminde izleyiciden büyük bir beğeni kazanmıştı. Sevilen dizi sezon arası verdiğinde ise, Hazal Subaşı ve Erkan Meriç'in diziden ayrıldığı haberi medya kulislerinde dolaşmış ve izleyenlerini büyük bir üzüntüye sürüklemişti...

18-11/22/hazal-subasi-adini-sen-koy.jpg

"Geri gittiğimi düşündüm..."

Dün akşam ekrana gelen Mesut Yar ile Burada Laf Çok programına katılan genç kadın oyuncu Adını Sen Koy dizisi ile yollarının ayrılmasının sebeplerini şu şekilde açıkladı:

365 bölüm, aslında 50. bölümde çıkmış değilim sonuçta. 2 yıl boyunca orada kaldım. İlk yıl farklı kanal, ikinci yıl farklı kanal. Ekip değişimleri… Günlük dizinin sirkülasyonu çok fazla olduğu için... Sonuçta ben bir şey için çabaladım, evet bu dizi sayesinde bir tecrübe edindim. Ama bir süre sonra kendimi çok robotlaşıyor gibi hissettim açıkçası o 2 yılın sonunda… Ve bu sefer geri gittiğimi düşündüm, öğrendiğim her şeyi. Bu sefer de dedim ki, "Ben hiçbir şey bilmiyordum, başlarda çok zorlandım... Bir şeyi aştım, sonra da geri gitmek istemedim açıkçası ve dedim ki zaten 365 bölüm buradaydım ve belki de bu karar doğru..." Aslında çok da net değildim açıkçası ilk kararı verirken. Şu an daha iyi olduğunu düşünüyorum."

Hazal Subaşı ve Erkan Meriç'in ayrılıklarının ardından sevilen günlük dizi Adını Sen Koy yeni başrol oyuncuları ile Tv8 ekranlarına geçti. Hazal Subaşı ise, bu sezon Kanal D'de yayınlanan Bir Umut Yeter dizisinde rol aldı. Fakat bu dizi de istenen reytingi alamadığı için erkenden final yaparak ekranlara veda etti... Mesut Yar'ın sorularını cevaplandıran oyuncu, 6 bölüm ekranda kalan Bir Umut Yeter dizisinde severek rol aldığını da söylemeyi ihmal etmedi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin