Şükran Ovalı Ufak Tefek Cinayetler dizisinde!

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Şükran Ovalı Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor!

Nurşah
22 Kasım 2018 - 09:43
Magazin

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin adlı dizide rol alan sevilen kadın oyuncu Şükran Ovalı Ufak Tefek Cinayetler ile setlere dönmeye hazırlanıyor!

 18-11/22/kran-ovali-yeni-dizi.jpg

Şükran Ovalı Ufak Tefek Cinayetler kadrosunda!

Futbolcu Caner Erkin ile 2017 senesinde evlenen Şükran Ovalı, geçtiğimiz Ağustos ayında doğum yapmıştı. Kısa sürede kendisini toparlayan başarılı isim, setlere dönmeye hazırlanıyor! Medyatava'da yer alan habere göre Şükran Ovalı, Star Tv ekranlarının bir fenomen haline gelen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'de konuk oyuncu olarak yer alacak... 

Meryem Uzerli'nin de kadrosuna dahil olacağı yönünde haberler çıkan dizide, Şükran Ovalı'nın hangi karakteri canlandıracağına dair henüz bir açıklama yapılmadı... Seyircileri sürpriz bir karakter bekliyor! Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

18-11/22/kran-ovali-ufak-tefek-cinayetler.jpg

Şükran Ovalı kimdir?

1 Nisan 1985 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen oyuncu, an itibarıyla 33 yaşındadır. Liseyi İzmir'de bitirdikten sonra İstanbul'a gelmiş ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi bünyesinde oyunculuk eğitimi almıştır. 2006 senesinde yayınlanan Ezo Gelin adlı dizi ile ekranlardaki ilk sınavını vermiş ve izleyiciden geçer not almıştır. Günümüze dek pek çok dizi ve sinema filminde rol alan Şükran Ovalı, Caner Erkin ile 2017 senesinde evlenmiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin