Nergis Kumbasar eski eşi Mehmet Ali Erbil için ağladı

Nergis Kumbasar’ın sunduğu “Nergis Zamanı” programında duygu dolu anlar yaşandı. Şarkıcı Metin Arolat'ın konuk olduğu bölümde Nergis Kumbasar neden gözyaşlarına boğuldu? Detaylar haberimizde...

Merve Mutlu
22 Kasım 2018 - 10:02
Magazin

Başarılı ve sevilen oyuncu Nergis Kumbasar, geçtiğimiz haftalarda "Nergis Zamanı" adlı gündüz kuşağı programıyla, sevilen dizi Kiralık Aşk dizisinden sonra yeniden ekranlarda izleyicileriyle buluşmaya başlamıştı. 

Birbirinden farklı ve renkli konukların da ağırladığı programında geçtiğimiz gün ünlü şarkıcı Metin Arolat, Nergis Kumbasar'ın konuğu oldu. 

18-11/22/nergis-kumbasar-1542870693.png

Uzun süreli bir dostlukları olan Nergis Kumbasar ve Metin Arolat keyifle sohbet ediyor ve hatta Nergis Kumbasar yakın arkadaşı olan Metin Arolat ile ilgili anılarını paylaşıyordu. Hatta Metin Arolat da "Sen benim neyimi bilirsin. O darmadağın saç, üstümde bir yırtık pırtık pijama. Nergo bir çay versen de içsem.. O hallerimi biliyorsun." diyerek aralarındaki dostluğu gözler önüne seriyordu. 

Ardından Nergis Kumbasar "Aynen, bir de o kadar çok yaşanmışlıklar oluyor ki biz uzun süre sonra Metin'le bir araya geldik geçenlerde..." dedikten sonra gözyaşlarına boğuldu. Bahsettiği günün Nergis Kumbasar'ın eski eşi olan Mehmet Ali Erbil'in hastane ziyareti olması herkesi duygulandırdı. 

18-11/22/nergis-zamani.png

"Şimdi tabii başka bir yere gittim ben. Çünkü biz evliyken de çok beraber olduğumuz için Erbil'le. Çok özür dilerim" diyen Nergis Kumbasar gözyaşlarına hakim olamadı. İzleyenlerden de defalarca özür dileyen Nergis Kumbasar,

"Ben ilk günden beri kendimi o kadar çok bu konuda sıkıyorum. Ve şöyle bir şey var. Tabii ki ümidimiz var bizim yani hepimizin ümidi var. İnşallah . Ama sen o kadar bizim o günlerimizdensin ki. Biliyorum çok güleriz, ederiz, Erbil, sen, ben. Bir anda o günler aklıma geldi."

 derken yakın dostu Metin Arolat kendisini teselli etmeye çalıştı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin