Diriliş Ertuğrul dizisi yeniden reyting rekoru kırdı!

TRT1 Ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul, yayınlandığı her bölümde reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Bu hafta da, en yakın rakibinin reyting sonuçlarında iki kat üstüne çıkarak kendi rekorunu kırdı.

Merve Mutlu
22 Kasım 2018 - 11:47
Magazin

TRT1 ekranlarında 5. sezonuyla izleyicisiyle buluşan yapımcılığında ve senaryosunda Mehmet Bozdağ imzası bulunan “Diriliş Ertuğrul” dizisi geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümüyle yine yeni bir rekora imza attı. 

Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın rol aldığı ve kadrosuna bu sezonda güçlü isimlerin katıldığı Diriliş Ertuğrul dizisi rekorlara doymuyor. #DirilişSöğüt etiketiyle yayınlanan dün akşamki bölümde "Diriliş Ertuğrul" en yakın rakibinin iki katı oranında bir reyting alarak her hafta olduğu gibi yine kendi rekorunu kırmayı başardı. 

18-11/22/dirilis-ert.jpg

Yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı “Diriliş Ertuğul”da Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Cengiz Coşkun, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu, Ali Buhara Mete’nin aralarında bulunduğu isimler rol alıyor.

Türk televizyon tarihine adını yazdırmanın yanı sıra dünyada ses getiren ve yayınlandığı 85’in üzerinde ülkede 25 lisana çevrilerek rekor kıran “Diriliş Ertuğrul”un izleyicilerini önümüzdeki bölümlerde büyük sürprizler bekliyor.

Diriliş Ertuğrul'un 125.bölümü 28 Kasım Çarşamba akşamı saat 20:00'da TRT1'de!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin