Adını Sen Koy'un yıldızı Erkan Meriç'in yeni dizisi belli oldu mu?

Star'da yer alan günlük dizi Adını Sen Koy'un Ömer'i Erkan Meriç önümüzdeki sezon hangi dizi ile ekranlara geri dönecek?

Nurşah
07 Ağustos 2018 - 16:56
Magazin

Star Tv ekranlarının sevilen günlük dizisi Adını Sen Koy ile başarıyı yakalayan Erkan Meriç, sezon sonunda diziden ayrıldığını hayranları ile paylaşmıştı. Erkan Meriç'in hem rol arkadaşı hem de sevgilisi olan Hazal Subaşı, önümüzdeki sezonda Hayat Işığım ile Kanal D ekranlarında olacak... Oldukça merak edilen Erkan Meriç'in gelecek sezon planlarına da Mesut Yar köşesinde yer verdi..

 18-08/07/adini-sen-koy-erkan-meric.jpg

İşte o yazı...

Çoktandır hayranlarının yanıt beklediği soru şuydu; “Adını Sen Koy” dizisinden ayrılan Hazal Subaşı ve Erkan Meriç hangi projeden el sallayacaktı sevenlerine?

Yanıt önceki gün atılan imzayla netleşti. Hazal Subaşı Kanal D’nin yeni dizisi “Hayat Işığım”da Tolgahan Sayışman ve Esra Bilgiç’le birlikte başrol üstlenecek... Dizi entrikalı aşk hikayelerinin zirve kalemi Melis Civelek tarafından senaryoya dökülmüş. Bir hayli de akıcı konusu var. Bunlar bilinenler... İşin ilginç kısmı saydığımız iki ismi aynı projede görmek isteyen hayranların mutlu sona teğet geçmesi. Erkan’a da aynı dizi için teklif gitmiş. Ama karakteri çok sert bulan genç oyuncu müsaade istemiş yapımcılardan. İkilinin aynı dizide olma ihtimali ortadan kalkmış... “Peki, Erkan Meriç nereden el sallayacak?” diyenler olduğunu biliyorum. Onlara da yanıtım var. Erkan, sezona iddialı girmeyi planlayan iki ayrı iş için imza aşamasında. Bir tercih yapacak ve tercihi yine ilk kez bu köşede olacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin