Burak Özçivit tükenmişlik sendromu iddialarını yanıtladı: Bir sıkıntı yok!

Geçtiğimiz günlerde sevilen oyuncu Meryem Uzerli gibi tükenmişlik sendromuna yakalandığına dair iddialar ile gündeme gelen Burak Özçivit konu ile ilgili açıklama yapmakta gecikmedi!

Nurşah
07 Ağustos 2018 - 17:44
Magazin

33 yaşındaki başarılı oyuncunun geçtiğimiz günlerde "Ben bu hayatta istediğim her şeyi elde ettim. Canım kahve içmek istedi Paris’e gittim. Gezmek istedi, Ortadoğu'ya gittim ama artık hiçbir şeyden zevk alamıyorum." şeklinde açıklama yaptığı iddia edilmiş ve tükenmişlik sendromundan muzdarip olduğu sebebi ile psikolojik yardım aldığı söylenmişti...

18-08/07/burak-ozcivit-tukenmislik-sendromu.jpg

"Yeni sezona tam motiveyim."

Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde Muhteşem Yüzyıl'da rol alan ve oldukça büyük bir beğeni kazanan Meryem Uzerli gibi tükenmişlik seondromuna yakalandığı söylentileri ile gündeme gelmişti...Tüm bu iddiaların ardından ekranların sevilen yüzü Burak Özçivit açıklama yapmakta gecikmedi ve bu konuda hakkında söylenenlerin gerçeklik payı taşımadığını belirtti:

"Yeni sezona tam motiveyim. Bir sıkıntı yok. Ben Kara Sevda dizisinin ardından 2 sinema filmi çektim. Ardından reklam projesinde oynadım."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin