Jim Carrey dizisi Kidding'den ilk fragman yayınlandıı!

Ünlü komedyen Jim Carrey'in Showtime kanalında ekrana gelecek dizisi Kidding'den ilk görüntüler geldi. Kidding'in konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Küçükel
08 Ağustos 2018 - 10:10
Kültür Sanat

Showtime'ın duyurulduğu andan itibaren merakla beklenen komedi dizisi "Kidding" için ilk fragman ve poster yayınlandı.

KIDDING DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

1990'lı yıllarda In Living Color dizisinde rol alan ve yirmi seneyi geçkin bir sürenin ardından tekrar dizi dünyasına geri dönüş yapacak Jim Carrey'in başrolünde yer aldığı yarım saat süreli bölümlerden oluşacak dizi 09 Eylül Pazar akşamı izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

KIDDING DİZİSİNİN KONUSU

Dave Holstein'ın (Weeds, Raising Hope) senaryosunu kaleme alıp Eternal Sunshine of the Spotless Mind'da Carrey ile birlikte çalışan yönetmen Michel Gondry'nin yönetmenliğini üstlendiği dizinin konusu şöyle:

18-08/08/kidding-foto.jpg

Televizyondaki çocuk programlarıyla ikon haline gelen ve Mr. Pickles olarak tanınan Jeff Pickles (Jim Carrey), bir iyilik ışığı ve Amerika'nın duyarlı genç beyinleri ile kendisiyle birlikte büyümüş ebeveynleri için bir bilge konumunda olup milyonlarca dolar değerinde bir marka imparatorluğunu yönetmektedir. Ancak bu pek sevilip sayılan kişinin karısı, iki oğlu, kız kardeşi ve babasından oluşan ailesinde çatırdamalar yaşanmaya başlayınca peri masalı, öykü ya da kuklalar kendisini bu krizden çıkarmaya yardımcı olmayacaktır.

Acımasız dünyada oldukça kibar ve yardımsever bir adam olarak kalmayı başarmış Jeff'in hayatını geri kazanmak için verdiği mücadelede başına neler gelecek ve ne gibi değişimler yaşayacaktır?

18-08/08/kidding-posteri-1533711751.jpg

KIDDING OYUNCU KADROSU

Frank Langella (Frost/Nixon), Judy Greer (Married), Catherine Keener (Get Out), Cole Allen oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler. Justin Kirk (Weeds), Ginger Gonzaga (I'm Dying Up Here) ve Tara Lipinski ise konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacak isimler.

Carrey projede Dave Holstein, Gondry, Michael Aguilar (I'm Dying Up Here), Roberto Benabib (Weeds), Raffi Adlan (The Green Hornet), Jason Bateman (Arrested Development) ve Jim Garavente (Bad Words) ile birlikte yürütücü yapımcı kadrosunda yer alırken; pilot bölüm senaryosunu kaleme alan Holstein aynı zamanda showrunner olarak görev yapacak.

Kidding'in ilk sezonunun 10 bölümden oluşacağını da hatırlatalım.

"Kidding" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin