HBO'nun ses getirecek dizisi Watchmen için hazırlıklar sürüyor!

HBO kanalı için hazırlanan çizgi roman uyarlaması Watchmen dizisinin oyuncu kadrosu genişliyor. Watchmen'in oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Küçükel
08 Ağustos 2018 - 10:40
Kültür Sanat

Gerek yayınlanacağı kanal gerekse de uyarlandığı çizgi roman ile heyecan yaratan "Watchmen" dizisinin oyuncu kadrosuna takviyeler devam ediyor.

Alan Moore ve Dave Gibbons ikilisince yaratılan ve DC Comics çatısı altında 1986-1987 senelerinde yayımlanan popüler çizgi roman "Watchmen"in HBO ve Damon Lindelof ortaklığıyla gerçekleşecek dizi uyarlamasının hazırlıkları sürüyor.

18-08/08/watchmen-izle.jpg

Dylan Schombing (Girlfriends' Guide to Divorce), Adelynn Spoon ve Lily Rose Smith (The Vampire Diaries) üçlüsü dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isimler oldular.

Kadroya daha önceden katılan isimlerde olduğu gibi bu isimlerin de dizideki karakterleri hakkında bir bilgi verilmedi. Çocuk aktörlerin dizinin hikayesinde flashback sahnelerde görüneceği söylentileri mevcut.

18-08/08/watchmen-oyunculari.jpg

Regina King, Jeremy Irons, Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Yahya Abdul-Mateen II ve Sara Vickers dizi kadrosuna daha önceden katılan isimler olmuşlardı.

Kara mizah ve distopyacı süper kahraman türünü ele alan Watchmen çizgi romanının hikayesi 1985 yılında ABD ve Rusya arasındaki Soğuk Savaş döneminin zirvesinde alternatif bir tarihte geçmekte. Çoğu emekli olmuş Amerikalı süper kahramanlardan oluşan bir grup, bir süper kahramanın ölümünü araştırırken bildiğimiz şekliyle tarihin gidişatını değiştirebilecek ciddi bir komployu ortaya çıkarır.

Watchmen'in dizi uyarlaması çizgi roman ve 2009 yapımı film uyarlamasının karışımı bir tarzda olacak. Hikaye, aynı evrende geçmekle birlikte izleyenlere yeni sorular sorduracak ve dünyaya farklı bir pencereden baktıracak nitelikte olacak. Çizgi romanda yer almayan farklı ve bilinmeyen yeni karakterlerle tanışacağız.

White Rabbit ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanan Watchmen dizisinin yürütücü yapımcı kadrosu Lindelof ile birlikte pilot bölüm yönetmeni Nicole Kassell, Tom Spezialy ve Joseph Iberti'den oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin