Afra Saraçoğlu: Hayatımda kimse yok!

Yalı Çapkını'nın güzel oyuncusu Afra Saraçoğlu, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülendi. Saraçoğlu basının ilişki sorusuna, "Hayatımda kimse yok. Çok mutluyum. Olmasına gerek var mı" derken Mert Ramazan Demir ile ayrıldıklarını da duyurdu.

Berfin Sengil
19 Aralık 2023 - 15:46
Magazin

Yalı Çapkını'nın sevilen oyuncuları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in bir küs bir barışık oldukları iddia edilen ilişkisiyle ilgili güzel oyuncudan son nokta koyuldu. Geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere yansıyan Afra Saraçoğlu, özel hayatıyla ilgili açıklmalar yaptı.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, Afra Saraçoğlu köpeğiyle yürüyüş yaptığı Bebek'te görüntülendi. Basın ile ayaküstü sohbet eden Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ile birlikte olmadığını kaydetti.

Hayatımda Kimse Yok

Özel hayatıyla ilgili sorulara Afra Saraçoğlu, "Çalışıyorum, hayatım setlerde geçiyor. Hayatımda kimse yok. Çok mutluyum. Olmasına gerek var mı? Kendimle çok mutluyum ve huzurluyum" dedi. 

Çalıştığını ve bütün odağının da iş olduğunu söyleyen Saraçoğlu, "2023 muazzam bir yıldı. Yeni yıldan dileğim; work, work, work... Çalışacağız" diye konuştu.

Bir Küs Bir Barışık

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir geçtiğimiz ay Kadıköy'de birlikte görüntülenmiş ve ayrıldıkları iddiaları da böylelikle ortadan kalkmıştı. Ardından Afra Saraçoğlu'nun doğum gününde Demir'in olmaması kafaları karıştırmıştı. Ancak güzel oyuncu konuya ilişkin son noktayı koymuş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin