Aşk dedikoduları doğrulandı

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın müzisyen Mert Demir ile birlikte olduğu iddiası doğrulandı. Çiftin birbirini tanıma aşamasında olduğu ve objektiflere yakalanmamaya çalıştıkları söyleniyor.

Berfin Sengil
19 Aralık 2023 - 16:42
Magazin

Şimdilerde 'Aile' dizisiyle seyirciyle buluşan Serenay Sarıkaya geçtiğimiz gün katıldığı davette Mert Demir ile aşk iddialarına, "Durun bakalım" cevabını vererek şaşırtmıştı.

Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısında vokalistlik yaptığını ifade eden Sarıkaya'nın 2 aydır genç şarkıcıyla arkadaş olduğu ifade ediliyor.

10 Günlük Bir İlişki

10 Haber'den Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, vokallikle başlayan Serenay Sarıkaya ile Mert Demir'in arkadaşlığı 2 aydır devam ederken 10 gündür ilişki aşamasına geçmiş durumdalar.

Yıllardır Aşık

Mert Demir'in Serenay Sarıkaya’ya uzun yıllardır tutkuyla aşık olduğu ve bunu yakın çevresinin bildiği de öne sürülüyor. Sarıkaya'nın ise daha yavaş ilerlediği ve çiftin deneme aşamasında olduğu belirtiliyor.

Gülüp Geçilmişti

Serenay Sarıkaya'nın geçtiğimiz günkü cevabından önce Mert Demir’e de ilişki sorusu yöneltilmiş ancak Demir cevap vermeyerek sadece gülmüştü. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin