Afra Saraçoğlu ihaneti affetti! Aşk kaldığı yerden devam...

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in bomba aşkını ihanet sonlandırmıştı. Barıştılar! Afra Saraçoğlu kimdir? Mert Ramazan Demir kimdir? Ayrıldılar mı? Neden ayrıldılar? Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu'nu aldattı mı?

Pınar Alçiçek
10 Ağustos 2023 - 10:27
Magazin

Yalı Çapkını dizisinin setinde başlayan olaylı Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkı Demir'in ihanetiyle sarsılmıştı...

23-08/08/asdf.jpg

Sevgili olduklarını her fırsatta reddeden Saraçoğlu ve Demir aşkı başbaşa çıktıkları tatilde dudak dudağa ifşalanan fotoğraflarla ortaya çıkmıştı. 

Afra Saraçoğlu'nun aldatıldığını iddia eden gazeteci Onur Akay, şu açıklamayı yapmıştı:

"Türkiye'de güzel kadınların kaderidir aldatılmak. Afra 2. kez aldatıldı ve bu aşka son noktayı koydu. Mert Ramazan Demir de Afra'yı aldattı. Kadir Doğulu nasıl Neslihan Atagül'ü aldattıysa, Mert Ramazan da öyle aldattı ama kimse görüntüleyemedi. Mert Ramazan'ın aldatması kaleme alınacak bir konu da değil, zaten Kadir'in de asıl aldatmaları kaleme alınamadı. Afra yine haklı, Mert'in özür dilemesini bırakın, Afra'nın ayaklarını öpse affetmeyecek ve affedilecek konu da değil. Dizinin 2. sezonunda Allah seneristlere sabır versin."

Bilal Özcan, ikilinin barıştığını şu ifadelerle duyurdu: 

“Dün Mert Ramazan Demir Afra Saraçoğlu’na ulaşıyor ve özür diliyor ve kısa süre sonra bir araya geliyorlar. Dün gidiyor Afra Saraçoğlu’nu evinden alıyor ve Bağdat Caddesi’nde ikisini aynı arabanın içinde görüyorlar. Barışıyorlar, ilişki devam ediyor. Mert Ramazan Demir’in evi de Cihangir’de. İkisini Cihangir’de yürürken yan yana görüyorlar.” 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin