Afra Saraçoğlu o fotoğrafları kaldırdı...

Geçtiğimiz haftalarda dört yıllık ilişkilerini bitiren Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu ve Darmaduman'ın Kerem'i Mert Yazıcıoğlu cephesinden bir üzücü gelişme daha... Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu'ndan ilk hamle geldi! Mert Yazıcıoğlu ve Afra Saraçoğlu neden ayrıldı? Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir sevgili mi? Afra Saraçoğlu kim? Mert Yazıcıoğlu kim?

Pınar Alçiçek
19 Ocak 2023 - 16:52
Magazin

Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu ve Meslektaşı Mert Yazıcıoğlu dört yıllık ilişkilerini bitirmiş ve sevenlerini bir hayli üzmüştü. 

23-01/19/s-3695d99616ad9dc7763f4b2961f52b8251b3d1c4.jpg

Ayrılıklarıyla alakalı birçok iddia ortaya atılmış fakat ikili bu haberleri kesin bir dille yalanlamıştı...

Geçtiğimiz günlerde muhabirlerin kamerlarına takılan Yazıcıoğlu "Öyle bir şey yok ya! Öyle bir şey olur mu? Hiç konuşulduğu gibi şeyler yok. Normal bir ilişkiydi yaşandı ve bitti. Mert Ramazan bizim arkadaşımız. Hiç insanların düşündüğü gibi bir şey yok! Yapamadık beraber son verdik” açıklamasında bulunmuştu. 

İLGİLİ İÇERİK


Bu açıklamalar sonrası ilk hamle Afra Saraçoğlu'ndan geldi. Saraçoğlu sosyal medyadan Mert Yazıcıoğlu ile beraber oldukları fotoğrafları sildi... Mert Yazıcıoğlu da 'Öyle silinmez böyle silinir!' dercesine Saraçoğlu ile olan kareleri profilinden kaldırdı. 

23-01/19/sadcdv.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin