Afra Saraçoğlu o soruyla şok oldu!

Dün akşam düzenlenen törende ödül alan Afra Saraçoğlu, basın mensuplarının Mert Ramazan Demir'le ilgili 'Eşcinsel' sorusuyla neye uğradığını şaşırdı! Afra Saraçoğlu neden şok oldu? Afra Saraçoğlu hangi ödülü aldı? Afra Saraçoğlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Mert Ramazan Demir ile sevgili mi?

Pınar Alçiçek
14 Haziran 2023 - 10:16
Magazin

Reyting rekortmeni Yalı Çapkını dizisinde başrolü canlandıran Afra Saraçoğlu, ödül gecesinde partneri Mert Ramazan Demir ile ilgili uygunsuz soruyu duyunca ne yapacağını şaşırdı!

23-06/14/tryu-1686727585.jpg

O gecede "Yılın Televizyon Yıldızı" ödülüne layık görülen Afra Saraçoğlu, ödül öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Önce "Mert Bey'i yanınızda göremedik normalde beraber çıkıyorsunuz" demesi üzerine şaşıran güzel oyuncu "Normalde beraber çıkmıyoruz. Yok ben kendim geldim" dedi.

23-06/14/werftgh.jpg

Röportajı yarıda kesti!

O sorunun hemen ardından gelen "Mert bey için eşcinsel diyorlar" sorusuyla ne cevap vereceğini bilemeyen Saraçoğlu, şok olarak röportajı apar topar bitirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin