resim yok
06 Mart 2011 - 00:00

AlAğaoğlu'nun doğumgünü, sevgilisi Petek Ertüre tarafından organize edildi

 

Son dönemde rol aldığı reklam filmleri ile dikkat çeken ve yaptığı projeler ile birçok insanın ev sahibi olmasını sağlayan Ali Ağaoğlu'nun doğumgünü partisinde renkli sahneler yaşandı. Sevgilisi Petek Ertüre tarafından hazırlanan sürpriz doğumgünü partisinde oldukça keyifli olan Ali Ağaoğlu, gece boyunca şarkıcı dostu Volkan Konak'la beraber türkü söyleyerek eğlendi.

'EN BÜYÜK SENSİN'
Ünlü iş adamı, gecenin ilerleyen saatlerinde "Sen her şeysin seni seviyoruz. En büyük sensin" yazılı pastasını sevgilisiyle beraber kesti. Kullandığı lüks arabaları ile dikkat çeken ve garajında on beş arabası bulunan Ağaoğlu, gecede yine cömertliği ile dikkat çekti. Pastayla beraber gelen dansçılar masa üstüne çıkarak dans ettiler. Dansçıların her birisine iki yüz lira bahşiş veren iş adamı daha sonra gazetecilerle sohbet etti. Ağaoğlu, yeni yaşı için en güzel hediyenin, yakın dostu Erdem Top ve karısı Feyzan Top'un aldıkları yağlı boya tablo olduğunu söyledi. Ünlü ressam İsmail Acar'a özel olarak yaptırdıkları tablo önünde Ağaoğlu'yla beraber poz vermeyi de ihmal etmediler.

NAZAR İŞLEMEZ
İşinde iddialı olduğunu söyleyen Ağaoğlu aracındaki nazar boncuğu konusundaysa "Ben Ofluyum bana nazar işlemez" dedi. Bir hayli pahalı takılar takan çiftten Ağaoğlu'nun özel yapım dört bir yanı pırlanta taşlarla süslü olan Frank Müller saati ve Petek Ertüre'ninse takı seti ilgi çekti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin