resim yok
04 Mart 2011 - 00:00

Yer Gök Aşk’ın oyuncusu Selen Soyder dizinin eski yönetmeni Ulaş İnaç ile evleniyor...

 

Kapadokya’da çekilen Yer Gök Aşk'ın baş rol oyuncusu Birce Akalay’dan sonra kızkardeşini canlandıran 2007 Türkiye Güzeli Selen Soyder de evleniyor. Birce Akalay 17 Mayıs 2011'de Kapadokya’da yapacağı kır düğünü ile rol arkadaşı Murat Ünalmış'la hayatını birleştirecek. Selen Soyder de dizinin Altın Portakal ödüllü eski yönetmeni Ulaş İnaç'la evlilik kararı aldı. Dizinin yönetmenliğini kardeşi Atıl İnaç'la beraber bırakan Ulaş İnaç, altı aydır beraber olduğu Selen Soyder’e evlenme teklif etti. Selen Soyder de kabul etti. İlişkilerinin altı ay önce Kapadokya’da başladığını belirten Selen Soyder, “Kurban bayramında Ulaş bana evlilik teklif etti. Ben de kabul ettim. Ancak evlilik konusunda net bir tarih belirlemedik. Evlilik kararı aldığımız doğru... Birce'yle Murat da evleniyorlar. Gerçekten dizimizin adı gibi Yer Gök Aşk oldu” diye konuştu. Selen Soyder Yer Gök Aşk'taki Toprak rolüyle Lale Devri'ne transfer olarak Türk dizi tarihinde bir ilke imza atmıştı. Selen Soyder’in evlenmeyi planladığı Ulaş İnaç 2005'te yönettiği Türev filmi ile en iyi film ödülünü kazanarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin