Agents of S.H.I.E.L.D.'in 2. sezonu olacak mı?

Agents of S.H.I.E.L.D.'in geleceği...

resim yok
02 Nisan 2014 - 15:54
İptal - Onay

Marvel evreninde geçen S.H.I.E.L.D. adlı birimin maceralarını televizyon ekranlarına yansıtan sezonun yeni dizilerinden 'Agents of S.H.I.E.L.D.'in ekran macerası sürüyor.

ABC Studios, Marvel Television ve Mutant Enemy ortaklığında yapımı gerçekleşen ve ABC ekranlarında izlediğimiz dizinin ilk sezonunun sonlarına doğru yaklaşmaktayız.

 

DEVAM EDECEK Mİ?

Peki dizinin ikinci sezonu olacak mı?

 

ONAY ALMAYA YAKIN GÖZÜKÜYOR

Bu konuda henüz yayıncı kanal ABC'den bir açıklama gelmiş değil. Çeşitli medya kuruluşlarının hazırlamış oldukları iptal-onay tahmin listelerinde ise dizinin yeni sezon onayı almaya yakın olduğu belirtiliyor.

Dizinin geleceği hakkında acaba 'Agents of S.H.I.E.L.D.'in yaratıcıları ne düşünüyor?

 

İYİMSER TABLO

Dizinin yaratıcıları ikinci bir sezon şansının kendilerine verileceği konusunda şu aşamada iyimser bir tablo çiziyor.

Jed Whedon, TV Guide'a yapmış olduğu açıklamada 13 Mayıs'ta sezon finalini gerçekleştirecek dizide daha çok hikaye anlatma konusunda ikinci bir şans alacaklarına inandığını belirtiyor.

 

İPTAL OLURSA...

Agents of S.H.I.E.L.D.'in ortak showrunner'larından Maurissa Tanchaoren ise olası bir iptal durumunda dizinin hikayesini başka paltformlarda sürdürebileceklerini ifade ediyor.[reklam]

Tanchaoren konuyla ilgili ''Özel bir film ya da başka bir şey için Kickstarter (ABD merkezli bir kâr amacı gütmeyen bağış şirketi) projesi başlatabiliriz şeklinde konuşuyor.

 

İZLENME ORANLARI

Dizi, ilk sezonunda şimdiye kadar ekranlara gelen bölümleri göz önüne alındığında izlenme oranlarında bölüm başına 2.58 reyting oranı ve 7.43 milyon toplam izleyici rakamlarını elde etmiş durumda.

 

SEZON SÜRÜYOR

'Agents of S.H.I.E.L.D.' Salı akşamları ABC ekranlarına gelmeye devam ediyor.

Dizi, 08 Nisan Salı günü Jed Whedon & Maurissa Tancharoen ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı 'Turn, Turn, Turn' isimli bölümle kaldığı yerden devam edecek.

 

 

NURSE JACKIE İÇİN ERKEN KARAR! TAMAM MI DEVAM MI?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin