Ahmet Kural eski sevgilisiyle barıştı!

Ünlü oyuncu Ahmet Kural'ın eski sevgilisiyle olan küslüğü sadece 2 ay sürdü... Ahmet Kural'ın sevgilisinin adı ne? Sevgilisi kimdir? Ahmet Kural kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Çağla Gizem Çelik kimdir? Neden ayrıldılar?

Pınar Alçiçek
22 Mayıs 2023 - 13:03
Magazin

40 yaşındaki yakışıklı oyuncu Ahmet Kural, avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile olan dört yıllık ilişkilerini 2 ay önce sonlandırma kararı almıştı. Ayrılık kısa sürdü! 

İLGİLİ İÇERİK

23-05/22/ahmetkural3-290920223afdfc5e.jpg

Kural ve Çelik çifti yaptıkları ortak açıklamada, "Herkese merhaba, Ülkece zor günlerden geçiyoruz. Büyük felaket sonrasında ana gündemimiz yaralarımızı birlikte sarmak olmalı. Bundan daha önemli gündemimiz olamaz. Ülkemizin bu yoğun ve hassas gündemini gereksiz yere meşgul etmemek adına ortak bir açıklama yapma kararı verdik. 4 yıldır sevgiyle süren ilişkimizi dostça ve saygıyla bitirme kararı aldık. Ortak aldığımız bu karara ve sonrasındaki sürece herkesin saygıyla, hassasiyetle yaklaşacağına ve anlayışla karşılayacağına inanıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

23-05/22/641e9e2786b24532dc4b8b7f.jpg

2 aydır ayrı olduğu bilinen çift, ilişkilerine ikinci bir şansı vererek tekne tatiline çıktı. Oyuncu, sevgilisi Çelik ile o fotoğrafını beyaz kalp emojisi ile paylaşarak sosyal medya hesabından barıştıklarını ilan etti.

23-05/22/unlu-cift-ahmet-kural-ile-cagla-gizem-celik-in-ayriligi-iki-ay-surdu-brl9c.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin