Merve Dizdar Türkiye'yi temsil etti ama uçağa alınmadı!

Ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın filminin gösterimi için Cannes'a giden oyuncu Merve Dizdar, uçağa alınmadı! Peki Merve Dizdar uçağa neden alınmadı? Merve Dizdar kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Oynadığı diziler neler? Merve Dizdar'ın sevgilisi var mı? Kim? Ömer dizisi Merve Dizdar kimdir?

Pınar Alçiçek
22 Mayıs 2023 - 12:18
Magazin

36 yaşındaki oyuncu Merve Dizdar, Nuri Bilge Ceylan'ın "Kuru Otlar Üstüne" filminin gösterimi için Cannes'a gitti fakat dönüşü kabus gibi oldu! İşte Dizdar'ın büyük isyanı...

23-05/22/fwfyhjzwcay9srp.jpg

Başarılı oyuncu Merve Dizdar, Türkiye'yi gururlandıran o önemli gece sonrası “Ömer” dizisinin seti için Türkiye'ye geri dönmeye hazırlanıyordu. Uçağa binmek için havalimanına giden Dizdar, kendisini o mağduriyetin içinde buldu ve uçağa alınmadı. Yetenekli oyuncu, o mağduriyetini ise Twitter hesabından Türk Hava Yolları’nı da etiketleyerek şu ifadelerle anlattı:

Sete yetişmek üzere Cannes Film Festivali’nden ayrılıp 2 saat önce havalimanına geldim. 24 saattir check in yapmaya çalıştığım uçak overbooked olduğu için uçağa alınmadım. Yarın sabah setim var ve uçamadım…Bu durumda olan 4 kişi daha var. Bu nasıl açıklanır?” 

23-05/22/ertfhgjk.png

TÜRK HAVA YOLLARI YETKİLİSİ MERVE DİZDAR'A ULAŞTI!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Türk Hava Yolları yetkilisi, Dizdar'ın paylaşımına karşılık olarak oyuncuyla iletişime geçerek mağduriyetinin giderileceğini söyledi. 

23-05/22/6i7pwyggx0ensaoyssqwia.jpg

Gerçekleşen bu üzücü olayın ardından yazar Ayşe Erbulak, Merve Dizdar’a;Normalde seni el üstünde tutup bulutlarda uçurmaları gerekirdi. Yaban ellerde memleketi temsil ettin. Gurur duyuyoruz seninle….” ifadeleriyle destek mesajı gönderdi.

MERVE DİZDAR KİMDİR? HANGİ PROJELERDE YER ALDI? 

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin