Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin evlendi!

Oyuncu Ahmet Kural, avukat sevgilisi Çağla Gizem Şahin'le dünyaevine girdi... Ahmet Kural kimdir? Çağla Gizem Şahin kimdir? Ne zamandır birlikteler? Düğünleri nerede oldu? Balayına nereye gidecekler? Gelinliği hangi marka? Smokin hangi marka?

Pınar Alçiçek
19 Temmuz 2023 - 09:46
Magazin

Bir küs bir barış çift; oyuncu Ahmet Kural ve avukat Çağla Gizem Şahin, 4 yıllık beraberliklerini evlilik ile taçlandırdı...

23-07/19/erf.jpg

Çiçeği burnunda çift, dün akşam Bodrum Cennet Koyu'ndaki bir otelde sadece aile ve yakın arkadaşlarının katıldığı düğünde beraber geçirecekleri bir ömür için evet dediler!

23-07/19/dcfvfg.jpg

Gecede çiftin şahitliğini Devrim Yakut ve Alp Güler Berat Bumin yaparken davetliler arasında; Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Bedri Güntay ve Pelin Karahan gibi isimler vardı.

#https://www.diziler.com/foto-haber/ahmet-kuralin-masalsi-dugununden-kareler-7378/18#

23-07/19/2023-07-19-21.png

Çağla Gizem Şahin, dünyaca ünlü lüks bir markaya ait olan gelinlik tercih ederken Ahmet Kural da yine lüks marka bir smokin giydi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin