Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in keyfi yerinde!

Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Şinasi Yurtsever'in başrollerini paylaştığı 'Düğün Dernek' isimli film, üç günde 572 bin 838 kişi tarafından izlendi.

resim yok
11 Aralık 2013 - 10:05
Magazin

Müthiş başlangıç!

 

'Düğün Dernek' için her şey yolunda!

 

İşte detaylar:

 

Geçen hafta gösterime giren yapımcılığını BKM’nin üstlendiği ‘Düğün Dernek’ filmi sinema salonlarında adeta izdihama neden oluyor. Bazı sinemalarda gösterilen salonlar artırılırken, filmin oyuncuları seyirciyle buluşmak için il il gezmeye devam ediyor.

 

Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Şinasi Yurtsever'in başrollerini paylaştığı 'Düğün Dernek' isimli film, üç günde 572 bin 838 kişi tarafından izlendi.

 

ÖĞRENCİLERLE BULUŞTULAR

Yönetmen Selçuk Aydemir ve oyuncular, önceki gün filmin çekildiği Sivas'ta Cumhuriyet Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

 

MUHTEŞEM KARŞILAMA

Salona alkışlar eşliğinde giren ekip davul zurnayla karşılandı.

 

FİLMİN BAŞARISI

Film yaklaşık 6 milyon TL'lik gişe hasılatı elde etti. Aynı ekibin 2011 yılında vizyona giren ilk filmi 'Çalgı Çengi' ilk üç günde 19 bin kişi tarafından izlenmiş, toplamda ise 60 bine yakın bir gişe rakamına ulaşmıştı.

'Düğün Dernek', 2005 yılından itibaren gişe verilerini derleyen boxofficeturkiye sitesinin verilerine göre ilk hafta sonu en iyi açılış listesine 13. sıradan girmiş oldu.

Öte yandan geçen hafta sonunda 92 bin kişi tarafından izlenen 'Açlık Oyunları 2: Ateşi Yakalamak" da toplamda 728 bin seyirciye ulaştı.[reklam]

Özcan Deniz 'in ' Su ve Ateş' filmi 88 bin kişi tarafından izlenip toplamda 966 bin kişiye ulaşırken, Çağan Irmak'ın 'Tamam mıyız?'ını hafta sonu 85 bin kişi takip etti. Film toplamda 305 bin kişiyi aştı.

 

HİKAYESİ

Sivas'ın Esenyurt köyünde yaşayan İsmail'in oğlu Tarık bir gün yurt dışından çıkagelir. Önce her zamanki gibi bir memleket hasreti gibi görünse de bu ziyaretin altındaki esas neden çabuk ortaya çıkar:

 

Tarık görevli olarak çalıştığı Letonya'da Monica adlı bir kızla beraberdir ve aynı ülkede çalışmak için tek yol evlenmeleridir! Kendisinin olurunu almaya gelen oğlunu düğünsüz evlendirmemeye kararlı olan İsmail, Tüpçü Fikreti, Çetin'i ve köyün öğretmeni Saffet'i seferber ederek elde avuçta para yokken 10 gün içerisinde sazlı-sözlü bir düğün hazırlığı içerisine girer!

 

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği komedi filminin senaryo ve yönetmenliği Selçuk Aydemir'e ait. Başrollerde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut ve Barış Yıldız yer alıyor.

 

 

AHMET KURAL VE MURAT CEMCİR 'DÜĞÜN DERNEK'İ ANLATTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin