Oğuzhan Koç adından bahsettirmeye devam ediyor!

Onu, BKM Mutfak oyuncularından biri olarak tanıdık. Bir dönem 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' isimli gösteriyle 7'den 70'e herkesi güldüren Oğuzhan Koç, Star TV'de Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile birlikte 'Üç Adam' isimli şov programını sunuyor...

resim yok
11 Aralık 2013 - 10:17
Röportaj

'Ben Hâlâ Rüyada' isimli yeni albümünü çıkaran Oğuzhan Koç:

 

''Genel hatlarıyla pop, kulak memesi kıvamında rock, bir tutam funk, biraz arabesk, göz kararı da halk müziği içeren bir albüm yaptım.''

Onu, BKM Mutfak oyuncularından biri olarak tanıdık. Bir dönem 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' isimli gösteriyle 7'den 70'e herkesi güldüren Oğuzhan Koç, Star TV'de Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile birlikte 'Üç Adam' isimli şov programını sunuyor.

 

Müziğe olan yeteneğiyle de bilinen Oğuzhan Koç, şu sıralar 'Ben Hâlâ Rüyada' isimli ilk albümü ile adından söz ettiriyor.

 

Koç, yeni albümünü Cosmopolitan dergisinden Elif Öksüz'e anlattı...


BKM Mutfak oyuncularının en yakışıklısı olmanız yorumuna ne diyorsunuz?


Yakışıklı olduğum görüşüne katılanlara teşekkür ederim, katılmayanlara da kızmam. Yakışıklılık çıtasının neresinde olduğumu biliyorum.

 

BENDEN ŞARKI BEKLEYEN YOK

Sizce dış görünüşün albüm satışlarına etkisi oluyor mu?


Sahne sanatlarının tamamında görselliğin önemi var ama haliyle albümde işitsel bir karşılık da bekliyor insan. Sadece güzel bir görünümle müzik albümü çıkaracağına, fotoğraf albümü çıkarsan hem kimseyi kandırmamış olursun, hem de kesin daha çok satar. Bu böyledi. Ben de bu görüşe inanıyorum.


Daha önce Gülben Ergen'e şarkı vermiştiniz. Şarkılarınızı almak için sırada bekleyen başka ünlüler var mı?


Şimdilik sıra yok. Bekleyen yok yani. Olsa da veremem zaten. Şu an bana yetecek kadar şarkı var.


Albümdeki tüm beste ve sözlerin size ait olduğunu gördüm...


Evet, söz ve müziklerin tamamı bana, düzenlemeler ise Alper Erinç ve Ozan Doğulu'ya ait. Söz yazmayı ve beste yapmayı çok seviyorum.[reklam]

YAŞADIĞIM HER ŞEYİ YAZMAM

Yaşadıklarınızdan esinlenerek mi yazıyorsunuz?


Yaşadıklarımdan esinlenerek yazdığım şeyler var ama yazmak için sürekli enteresan şeyler yaşamayı beklemek çok vakit kaybettirebilir. Bazen yaşamadığın ama aklından geçen bir hikayenin şarkısını düşünmek de güzel olabiliyor.


Albümün tarzından biraz bahseder misiniz?


Bu sorudan hep korkuyordum... Genel hatlarıyla pop, kulak memesi kıvamında rock, bir tutam funk, biraz arabesk, göz kararı da halk müziği içeren bir albüm oldu. İnşallah dinleyenler tadını da, tarzını da beğenir.


Sizce aşk ilham verip yaratım sürecini hızlandırıyor mu, yoksa Lady Gaga'nın dediği gibi yaratıcılığı öldürüyor mu?


Bu konuyu biz de sık sık Lady Gaga'yla aramızda tartışıyor ve bir türlü uzlaşamıyoruz! (Gülüyor) Kendisi çok inatçı olduğu için tartışmayı uzatmak istemiyorum, "He" deyip geçiyorum. Sonuçta çiğ etten yapılmış elbise giyen biri kendisi! Ondan ne beklenebilir ki! Şaka bir yana aşkın herkeste yarattığı etki ve tepki farklı, dolayısıyla sorunun da genel bir cevabı yok bence.

 

 

OKTAY KAYNARCA ÇOK SEVDİĞİ İŞİNİ ANLATTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin